burcuefeee 2minnosannesi evet benimde hiç olmayan tanıdıklarım var tabiki bereketiyle gelir ama ben bu kadar borcun içine gerçekten naprz bilmiyorum stres çok fazla ve hala olacak gibi ağrı var belirtiler var
burcuefeee Şuan hastaneye geldim baktı bişe yok temiz dedi ama genede bi kan ver dedi verdim sonucu yarın sabah çıkacak
Oluyorumanlasana burcuefeee bı çılgınlık yap ve kan ver 🤗 testle uğraşma hakkında hayırlısı büyümüs artık çocuğun olsa bile korkma ne olacak sanki korunmasız ilişki yaşıyorsanz eninde sonunda olacağı 2. Çocuk
burcuefeee Oluyorumanlasana hayat zor çocuk yapması kolay ama bakması ki Bu kadar borcun içine olması gittim baktı genede kan ver dedi verdim bende
karsugunes burcuefeee Aşkım varsa vardır çocuğu veren Allah rıskını da verir 🤲sen içini ferah tut 💖benimki bı ara bir ay geçtikti ilk doğumdan sonra zaman zaman değişir eşine de Allah yardım etsin bu devirde borç zor
pelin05 Mevsimsel geçişlerde gecikme olur veya sıcak hava stress bende bazen gecikme oluyor 1 ay gecikmem bile oldu
eymenn21 burcuefeee merhaba sağlık ocağına mı gittiniz ilaç için yoksa kadın hastalıklarına mı benim de 10gunu geçti adet olmadim yarın kan vericem merak ettim
burcuefeee eymenn21 meraba kadın hastalıklarına gittim kuallandm ilacı yeni bitti hasta olmayı bekliyorum şuan