Eskobar Kdndmkdkd prezervatifi alıp kafasına taksaydın daha makbul olurdu hiç olmazsa sesi çıkmazdı Bide sadece o iş için yaklaşacaksa poşetsiz pipisiyle anasının evinde elini sksn
Sutlucikolati Eskobar öhhh öhhh 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 her kelimesini şok olarak okudum 🤣 sabah sabah bu ne gerginlik 🤣
Eskobar Sutlucikolati kadınlara böyle yaklaşılması canımı sıkıyor halbuki biz çok naif kibarcık cam gibiyiz höt höt bu ne böyle Bide hep bişey isteyeceği zaman yapıyormuş 😂
Sutlucikolati perimasali802_ kız @HurremSultan ile senin sex okulunuzdan mezunum 🤣 ahahaah normal değil mi 🤣🤣
perimasali802_ Kdndmkdkd farkındaysan biraz kendine gel ve bir süre yuz verme al karşına duygularını ifade et bu neya keyfî için s.kiyirsa yapmasın Sen rahatlıyor musun pat diye ilişki mi olur
kaardelen Kdndmkdkd Vallahi değil pipisini götünü keserim ömür boyu götünü dönüp yatamaz. Çıkarcı adamdan nefret ederim. Bundan sonra yanaşsa da müsade etmem.
Kdndmkdkd kaardelen öyle yapcam canım keyfi için gelirse başım ağrıyor diyip onun gibi döncem götümü yatcam🤣
perimasali802_ Eskobar duruyenin güğümleri diye bir dizi vardı hatirladinmi orda adam karısına kondom götürüyor kadin bilmiyorum tabi o olduğunu şişirip çocuklara veriyor 🤣
Eskobar perimasali802_ ikizler olduktan sonra toplayıp çöpe atmıştım hepsini bilsem şişirir şişirir oynardık 😂
Sutlucikolati perimasali802_ her seyi fanteziye ceviriyosun he 🤣🤣 oysa ki hic aklimda yoktu boyle bisey 🤣 sadece adami cezalandırmak vardi aklimda 🤣🤣🤣