Momyyhpp32 perimasali802_ diğerlerinde fark var mı acaba onu merak ediyorum. Hepsi mi böyle poşet hissi veriyor. Mesrla nasıl anlatsam ten tene gibi hissetmiyoruz asla
piyangobileti Momyyhpp32 durex aldık iyi diye ben onda da hissetmiyorum bence genel olarak prezervatif sevmiyorum ben ten tene degmeli ama onun için de deli olmak lazım 😂 hoş ben gayet deliyim çoğu zaman prezervatif olmadan ilişki yaşıyorum 😂
perimasali802_ Momyyhpp32 bna göre hepsi oyle 😂ama idare ediyoruz ok deneyin bı bizde en azından size iyi gelir şuan ok kullanıyorum azda diğeri gibi değil
Sutlucikolati piyangobileti papatyamsigibi @perimasali802_ kizlar bu ne ozguven 🤯🤯 kondom kullanmadan yapamam 😅
Momyyhpp32 piyangobileti bizde genelde öyle yapıyorduk 6 aylık bebeğim varken hamile kaldım şimdi iki çocukla delirdim 😂😂o yüzden artık korunmaya başladıkta hiç bana göre değil ya
piyangobileti papatyamsigibi hayır adamdan sürekli şikayet ediyorum öküz diye ama onun c.kune olan güvenim sonsuz hahaha 😂😂😂
piyangobileti perimasali802_ prezervatif kadınları vardı burada kimdi hatırlamıyorum inşallah onlara yakalanmayiz 😂
papatyamsigibi Sutlucikolati aşkım lateks alerjim var 😂 biz geri çekil ve dua et yöntemi kullanıyoruz 😂😂😂😂 1 senedir birşey olmadı djfjjfjfjc
piyangobileti Momyyhpp32 maşallah diyelim 2 yıldir kazasız şekilde geldik hoş 2 yılın 1 yılı ayrı geçti ama bunun konumuzla alakası yok 😂