2yildir hayatimda biri var
hep yanimda iyi gunde kotu gunde
tartisdigimizda bile tez tumusar gonul alir
bir kac kez ayrilik asamadina geldik oda ben istedim asla kabul etmedi sen benimsin deye
simdi sorun mu deyilmi bilmem amma biz beraber vakit geciremiyoruz gecirmiyor istemiyor diye dusunmeye basladim acigi
ilk basdan boyle ayda 1kez anca bulusutuz oda ben isterim yada bisey olur deye
amma hergun yazar mesajlasir her saat hal hatir sorar nerdesin napiyosun flan gecelere kadsr
bulusmaya geldikde tik yok
iliskiye bir anlam veremiyorum 🥺
oneriye ihtiyacim var 🥺
bvm neden acaba bulusmak istemiyor. Eşim calisirdi, bende calistirdim Eşim sali , cumartesi gunleri tatildi ve ben o gunler calisiyordum ama sabahin köründe tatil olduğunda bile camda beni beklerdi iş yerime giderdik izin gununde bile oylece oturur kapıda beklerdi beni aksama kadar. Ben pazar tatildim oda pazar çalışırdı ama is yerinden ayda 1 2 de olsa izin alir tatil olduğum gun gezer tozardik.. ben 7 de işten cikardim o gece 10, 11 o zaman bile direk eve gitmez yanima gelirdi 1 sene boyunca hep bu sekilde olduk . Islerin yoğunlu ile 2 3 gun görüşmesek bile bi bakardim telefonuma mesaj gelmiş camda beni bekliyor . Ya bana gore seven bir insan sevdigini görmek ister, sarilmak ister , zaman geçirmek ister bana tuhaf geldi baya
bvm off bilemedim simdi yaa bence arastir derim.. cok karisik durum cidden.. 3 senelik iliskimde hatta nisanlimin hala evli olduğunu öğrenmiştim. Dinen boşanmış ayrilmis ama mahkemesi hala sürüyormuş beynimden vurulmuşa dönmüştüm valla cok zor zamanlardi asla oyle birsey beklemezdim ama insanin basina hersey gelebiliyor. Simdi bu konuyu eşime anlattim bence alsın karşısına konussun acik bi sekilde neden buluşmak istemediğini sorsun dedi.. bu sekilde devam etmez çünkü
bvm Sevgilinin ailesi ile tanıştın mı yada evine hiç gittin mi?
Tosariktospa yo evlefine hic gitmedim ailesi yuz yuze degil amma aramizda hep konusuruz mesela anne baba ne yapdi fotograf flan atar dogum gunlerinde internet uzerinden rhediyyer flan seceriz hep benim fikrimi sorar onu uygular sormadan birsey etmez almaz hep danisir nasil yapalim nasil edelim
bir tek sorun bulusmada ozlemedinmi sorarmi ozlemezmiyim hemde nasil der amma tik yok ooffff 😞
Kaç yaşındasın ve erkek arkadaşın kaç yaşında ? Acaba hayatında başka biri olabilir mi. Aynı şehirde mi oturuyorsunuz. Kardeşim
bvm Benim aklıma evli veya nişanlı falan olduğu geldi direk aklını karıştırmak istemem ama 😑