kaardelen aynı bende öyle el alışkanlığı olmuş illaki bakıyorum her gün 🤣🤣🤣🤣

mlksrdl Ölen hamas lideri için instagram paylaşım sınırı koyduğu için yapılmış birşey bu, yani neden paylaşılmıyor diye bir bakıma ceza gibi yapsansan bunu yaparım. Bununla ilgili bircok haber videosu var asıl sebebini bu şekilde açıklanıyorlar

Goat evet hamas lideri ve hamas terörizm olarak kabul ediliyor bazı yerlerde ve taziye paylaşımları instagramda kısıtlanmış türkiye de bu sebeple erişim engeli koymuş tepki olarak. Uzun zaman sonra ilk defa haklı bir uygulama görüyorum. Kişisel fikrim bu. O kadar masum katledilirken israile tepki göstermeyen instagram.. neyse siyasete girecek. Facebook vs ztn kullanmıyorum instagramı da silesin geldi

elifdedimbededim hayır ya haber izlemiyor musunuz siz 🙈 çok fazla paylaşım yapıyor türkiye israil e karsı. hamas lideri bugün için toplanın meydanlara çıkın diye konuştu. örgütlenme olmasın vs diye kısıtlama geldi açılır yarın

bitterdelisi24 hayır ondan değil bende iphone kullanıyorum indirdim dün o şekilde kullandım ama kendi internetimi mahvetti kullanamaz oldum tekrar sildim ama suan vpn ile bile açılmıyor tamamen kapanmıs

Ya ne zaman gelcek instamiz yaa valla hayatima bi bosluk geldi 😒😒 Kabak tadı verdi artik sacmalıyorlar….