piyangobileti sizin dediginizi baglandim 👏👏
Instagram
mlksrdl 🤣 her kisitlamada indiririm her seye giriyor 🤣🤣
Sutlucikolati gerçekten sağol ya kız bak durduk yere sevap aldın 🤣🤣🤣🤣
mlksrdl aahahah🤣🤣❤️
- Düzenlendi
Goat evet hamas lideri ve hamas terörizm olarak kabul ediliyor bazı yerlerde ve taziye paylaşımları instagramda kısıtlanmış türkiye de bu sebeple erişim engeli koymuş tepki olarak. Uzun zaman sonra ilk defa haklı bir uygulama görüyorum. Kişisel fikrim bu. O kadar masum katledilirken israile tepki göstermeyen instagram.. neyse siyasete girecek. Facebook vs ztn kullanmıyorum instagramı da silesin geldi
piyangobileti alakası yok
elifdedimbededim hayır ya haber izlemiyor musunuz siz 🙈 çok fazla paylaşım yapıyor türkiye israil e karsı. hamas lideri bugün için toplanın meydanlara çıkın diye konuştu. örgütlenme olmasın vs diye kısıtlama geldi açılır yarın
mlksrdl oldu mu ? bende neden olmuyor
bitterdelisi24 oldu valla VPN yazın playstore a ilk baştaki mavi amblemli kutucuğa basın reklamlari izle deyin ama arka planda açık kalsın VPN o zaman giriliyo
mlksrdl iphone benim ki ondan olmuyor olabilir mi acaba direk para istiyor
bitterdelisi24 o konuda bı bilgim yok maalesef
bitterdelisi24 hayır ondan değil bende iphone kullanıyorum indirdim dün o şekilde kullandım ama kendi internetimi mahvetti kullanamaz oldum tekrar sildim ama suan vpn ile bile açılmıyor tamamen kapanmıs
engin girdim ama güvenli değil sanırım
Ya ne zaman gelcek instamiz yaa valla hayatima bi bosluk geldi 😒😒 Kabak tadı verdi artik sacmalıyorlar….
bitterdelisi24 evet öyle