Okyanusunkalbi Pembepanterr Kıyamam ya çok üzüldüm tekrardan herkesin bir imtihanı oluyor bu dünyada umarım çektiğin bütün sıkıntılar sana beraberinde güzellikler getirsin aşırı vefalı ve fedakar bir eş olduğun aşikar herşey gönlünce olsun inşallah 🌸
Sutlucikolati Pembepanterr Birde çok utanarak soruyorum ama yapay penis gördüm Trendyol da kullanan var mı bunu 🙂↕️🙈 Alicaksan varsa eger titresimli yapay penis al bence daha iyi olur kullanmadim ama 🥲🤣🤣
Pembepanterr Sutlucikolati titresimli yapay penis al Bende bilmiyorum var mı yok mu araştırmak lazım ya 😂
Pembepanterr nilsu bide bana sor bacım 3 yıl geçti ama sorsan 13 yıl geçmiş gibi ömrümden Teşekkür ederim
birana Pembepanterr o değilde bir ara titreşimli masaj aleti çıkmıştı makyaj temizleme için oda gayet iş görüyor ama benim de aklımda titreşimli penis 😅
romeonunjulieti Pembepanterr gerçekten çok merak ettim eşinizin hastalığı nedir acaba özel değilse öğrenmek isterim
birana Pembepanterr kız yazsan çıkar siteden çıkmıyorsa Google yaz site çıkıyor direk benimde ihtiyacım oluyor çünkü kocam görevde ayrıyız 😁 bende duramıyorum