simonedebeauvoir Pembepanterr ahshahahha kız al al Bende meraktan aldım tabi bir erkek gibi olmuyor ama ne biliyim, acayip modeller çıkmış kendinden git gelli
Pembepanterr simonedebeauvoir oho sen level atlamışsın 😂 Kocam kadar olmasa da napim yapacak bir şey yok 🥹
perimasali802_ simonedebeauvoir valla bakıyorum posta benide iyice merak saldı acaba ayni gerçekligi veriyormu diye 🤣
simonedebeauvoir perimasali802_ yani ben erkek gücünü severim olay gir çık değil o yüzden benim hiç hoşuma gitmedi
simonedebeauvoir perimasali802_ ay tabi ki yani ben daha dıygusal kısmındayım işin yani gözüne bakmak, kolunu tutmak ne biliyim püüüüüfffff sanah sabah kötü oldum işim gücüm vardı 🤣
romeonunjulieti Pembepanterr eğer çabası varsa elini tutun bırakmayın her daim yanında olun unutma ki kendine hayrı olmayanın kimseye hayrı olmaz ama kendi icin çabalıyorsa bu sizin içinde çabalıyor demektir💕
simonedebeauvoir Pembepanterr kız makine bana gel git mi yapsın ayooooool ona ayıp zu ah hahahaa kendi işimi kendim yaparım