perimasali802_ Geldi ateşli periniz💃🔥💋 Hadi bakalım benim ateşli kızlarım 🔥 Başlıyorum Doggy pozisyonu çok severim 🔥 Kucak ve kısaca uste olan her pozisyonu seviyorum 💃💋🔥
cileklilolipop perimasali802_ Benim üstte olduğum pozisyon 😍 Kucak pozisyonu 🔥 bu ikisinde orgazm oluyorum hatta ilk evlendiğimiz zamanlarda orgazm olduğumda bayılmıştım mal gibi djshdjsbsb
ozlen perimasali802_ bende dogg kucak ve kaşık pozisyonunu severim 🔥😅 Ama böyle ansızın olan sex olacak planlı olunca pek bi sevki kalmıyor bana göre yani mesela mutfakta yada tv izlerken birden yapışacak dudaklar 😅🔥🔥🔥
aayhhh Eşim Kovboy pozisyonunda beni aynadan izlemeyi çok seviyor, ben en sert şekilde misyoner pozisyonunu birde domalmayı seviyorum
perimasali802_ cileklilolipop 😂mal demek biraz ayip ama kız oyle denirmi 🤣 Bnde genelde öyleyim ya hemen hemen her pozisyonda zevk alırım ama en çok şelale pozisyonu ufff🔥🔥
Sutlucikolati cileklilolipop orgazm olduğumda bayılmıştım Neeee 🤣🤣🤣 Allah’im deliricem bu nasil his boyle merakimdan catlicam artik 🤣
elizyaa cileklilolipop eşin uzanırken ata biner gibi üstünde olduğun pozisyon (inşallah yanlış bilmiyorumdur 😅)
asyarana Arkadaşlar ben üstte olunca yapamıyor um ya yani yapıyorum bı on beş yirmi saniye sonra yoruluyorum yani yapamıyorum hemen yoruluyorum git gel yapınca zıplayın ca zaten durup devam edince de olmuyor
monikaa asyarana kilolu musun bebiş ben de hamileyken zorlanırdım ama göbüş gidince gayet güzel oluyor en sevdiğim pozisyonlardan biri ahahaha🫶
perimasali802_ asyarana soylede dene ayaklarını eşinin bel kısmına koy arkaya doğru hafif one egil kalçani kaldir yani sırtın çukur olacak gibi elini eşinin göğsüne gore ayarla git gel yap yukarı aşağı ileri geri o sekilde bir dene bakalım
asyarana monikaa ama yoruluyorum yani yapamıyorum yoksa güzel eşimde seviyor ama yapamıyorum yoruluyorum bacaklar gidiyor
monikaa asyarana o zaman nasıl rahatsan öyle devam et mesela ben ilişki de ilk zamanlar doggy de çok utabırdım yapmak istemezdim ama şimdi en çok onu seviyorum gibi gibi. Zorlama nasıl rahatsan mutluysan öyşe devam et tatliş 🫶