asyarana monikaa ama yoruluyorum yani yapamıyorum yoksa güzel eşimde seviyor ama yapamıyorum yoruluyorum bacaklar gidiyor
monikaa asyarana enerjin yetmiyor demek ki zorlama ya kendini boş ver ya da enerji verecek bir şeyler ye ahahhaa🫢😚
monikaa asyarana o zaman nasıl rahatsan öyle devam et mesela ben ilişki de ilk zamanlar doggy de çok utabırdım yapmak istemezdim ama şimdi en çok onu seviyorum gibi gibi. Zorlama nasıl rahatsan mutluysan öyşe devam et tatliş 🫶
ozlen perimasali802_ bende dogg kucak ve kaşık pozisyonunu severim 🔥😅 Ama böyle ansızın olan sex olacak planlı olunca pek bi sevki kalmıyor bana göre yani mesela mutfakta yada tv izlerken birden yapışacak dudaklar 😅🔥🔥🔥
perimasali802_ ozlen ozlenim benim sen anlık baskin yap dene belki esininde hoşuna gider yapar bellimi olur
perimasali802_ cileklilolipop 😂mal demek biraz ayip ama kız oyle denirmi 🤣 Bnde genelde öyleyim ya hemen hemen her pozisyonda zevk alırım ama en çok şelale pozisyonu ufff🔥🔥
perimasali802_ asyarana soylede dene ayaklarını eşinin bel kısmına koy arkaya doğru hafif one egil kalçani kaldir yani sırtın çukur olacak gibi elini eşinin göğsüne gore ayarla git gel yap yukarı aşağı ileri geri o sekilde bir dene bakalım
Usnac95 perimasali802_ Bende yapamıyorum kucakta anlamaya çalıştım yazdığını ama gözümde canlanmıyor 😢😂
ozlen perimasali802_ basen yapıyorum 😅😅😅😅şimdi çocuklardan fırsatı zor buluyorum ama işte arada bi lazım 😅
kaardelen perimasali802_ Düşündüm düşündüm, ve bütün pozisyonlar olduğuna karar verdim. Şekilden şekile girebildiğim için hepsi bana çok zevkli geliyor. Yaşasın esneklik 😂
Sutlucikolati cileklilolipop orgazm olduğumda bayılmıştım Neeee 🤣🤣🤣 Allah’im deliricem bu nasil his boyle merakimdan catlicam artik 🤣