2minnosannesi flankes bu isimleri bir kağıda yaz ve kızına çektir 3 hak ver hangisi çok çıkarsa onu koyun bnm kızımda kafam çok karışmıştı abisi koydu kızımın adını😅
flankes perimasali802_ bizim sülale biraz kalabalık 😊 6 tane görümce var🤣o Furkan yağız koydu o yüzden olmaz canım, teşekkür ederim önerin için 👍❤️
flankes mamadu ilk bende Mahir ege demiştim 😊 sonra Mahir deniz daha uyumlu geldi bana ikiside yakışıyor ama 👍🥰 çok sağol canım benim ❤️🌸
girlmomm flankes emir asaf yada miraç Ege ama yanlış anlamazsanız neden iki isim genelde tek isimle sesleniliyor 🫠
flankes girlmomm yanlış anlamam canım 😊 genelde herkes 2 isim koyuyor artık, eskiden bende sevmezdim 🤭ama benim de hoşuma gidiyor önerilerin için teşekkürler 👍🥰
zarifhanim flankes Asaf ismine en yakışan ön ad bence Ali. Ama eltinizin çocuğunun adıymış. Kerem Asaf bir hocamın oğlunun adıydı ayrı ayrı veya beraber kullanımda kulağa hoş geliyor. Sağlıkla gelsin inşaAllah ☺️
flankes zarifhanim Ali Asaf bende çok yakıştırıyorum ama dediğiniz gibi bu sebepten ötürü olmaz, önerdiğiniz isim de çok güzel olmuş 👍 aminnnn inşallah canım Allah razı olsun 🤲🌸
flankes _OceanLove sitres yapma rahat bırak kendini, sitres çok etkiliyor nasipi ne zamansa o zaman veriyor rabbim sen rahat bırak kendini sadece