Goodmorningg, kizlar size bı sorum var.

Ben 3 senedir evliyim ama hiç vajinal orgazm yaşamadım. Klitoris ile oluyor ama vajinal asla olmuyor. Şimdi vajinal orgazm yaşıyan hanimlar, taktik verebilirmi? Hangi pozisyon daha çok orgazma yardımcı olur, nekadar süre gerekir acaba ve napmam lazım kolay orgazm olabilmek için 🌸

Doggy ve kovboy pozisyonunu önermişlerdi genelde ama olamadım 🤣

moncherie ön sevisme uzun olacak eşine hoşlandığın yapmasını istediğin şeyleri söyleyeceksin bende vajinal olmuyordum taki üste çıkana kadar ben ustteyken oluyorum sadece diğer pozisyonlarda olmuyorum

moncherie klitoris bende organızm oluyorum ama vajinal nasıl oluyor tam anlamadım nasıl anlarız sekste olduğunu merak ediyorum

moncherie anltayım canım klasik pozisyonda kadın altta erkek üstte olacak şekilde
        Eşin veya sevgilin gel git olayına başladığında sende kalçanı kasarak yukarı kaldırmak gerekiyor kıvrak harektlerle girerken sende kendini ona doğru kaldırmalısın geri çekerken poponu serbest bırakıyorsun bu ilişki boyunca devam etmeli sakin kalmalısın eğer hızlı harekt ediyorsa yavaşlamasını söyle daha iyi konsatre olabilmrn için kadınlarda hemen boşalma oluyor eşin boşalsa bile sen gelene kadar devam etmeliisn

Sukran anam ne güzel anlatmisin ben sadece üstte iken oluyorum ya başka türlü hep merak ediyorum olmuyo

hacererdgn deneyebilirsin canım bu ilk deneme de belki olmayabilir ama devam et o şekilde yapmaya konsantire olman lazım

moncherie odaklan önce cnm kendini o âna bırak ön sevişmeyi uzun tutup ateşli bir sevişme ile başla ben üstte olduğum her pozisyonda orgazm oluyorm kontrol bende olursa daha iyi odaklanıyorm ayrıca ilişki öncesi uzun bir oral olursa da daha erken orgazma ulaşıyorm