Vajinal orgazm
Sukran kız bu yorumu okuyunca aklıma geldi o zamanlar eşimle manitaydik daha 🤣 sex sırasında istemsizce kalcami hareket ettiriyordum icimden geliyordu ama o an oyle zevk almistim ki anlatamam harika bi andi demek ki o zaman olmuşum simdi aklima geldii 🤣
Sutlucikolati tekrar dene o halde😁
successfulwoman fik fik derken
cevizlikek bizde kibarcasi s.ksmek adıdır 🤣🤣
Sukran denicem 🤣
Sukran hadi hayırlısı denicem bakalım
perimasali802_ hee😁 bende sex yazmışsın. Sonra da fik fik de şart diyince. O başka bisey sandım. Sex de aynı sey degilmiydi ya😬
Oluyorumanlasana üstte olunca bacakların agrimiyir mu ben bacak ağrısından konsantre olamıyorum yanlış yaptığım bisey vardır demk ki aydinlatirmsn
moncherie benm de her zaman olmaz. 5 iliskiden max. 2 sinde oluyorum. Fark ettim ki iliski araligi uzadigi zaman cok istekli oluyorum. O zamanlarda orgazma oluyorum. Hatta asiri zevk veriyor. Birbirimizi ozleyince super oluyr. Düşünce gucuyle destekliyorum kendimi. Zaten aç olundugh icin meyil oluyor.
cevizlikek aynıdır aşkım 🤣
moncherie yok olmuyor bacım 7 yıldır denedim olmuyor bende akışına bıraktım soğudum resmen olursa olur olmazsa olmasın yani😂
pinkdreamss yaa pes etmeyin bence🙁
moncherie yok kuzum ya karşındaki de kendini düşünen sürekli ihanete meyilli bir insansa hiç uğraşmıyorsun ☺️
Sukran anam dün denedim ilk denemeydi çok cahilim ya beceremedim ama bence kaslar ile ilgili guclendirmem lazım ben salıyorum kendimi genelde o yüzden dün baya kastim kalcami filan biraz fark ettim
Lovely_00 yav bende üstte iken oluyorum kendim uyarmiyorum vajinaldir diye dusunuyorum ama bazende sıfır his olduğu için kendim uyarıyorum mecbur kalinca
Hemcins nasıl oluyon bacim adam ustteyken ben hep kendim üstte oluyorum eşim diyor ki sen kendini sartlandiriyorsun aslında her pozisyonda olabilirsin diyor deniyorum olmuyor bende kendim üste geçiyorum napimm