Arkadaşlar öncelikle nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir.
Ben hepinize birşey sorabilir miyim?
O şahıs hiç anlaşmalı boşanalım diye teklifte bulunmadı.
Ben daha önce ettiğimde oda kabul etmişti.
Bu şimdi askeriye personel doğuda görev yapıyor bir yıl oldu doğuya gideli 4 yıl orada görev yapacakmış.
Bu şuan ne kadar maaş alıyor bilmiyorum ama onunla hâlâ evli olduğumuz için o evlilik parası ve çocuk parası alıyordur demi acaba bu paraları aldığı için mi anlaşmalı boşanmayı teklif etmiyor niyeti davayı uzatmak olabilir mi?
Yada başka bir şey mi ?
Bu evlilik parası ve çocuk parası ne kadar alıyordur ki ?
O şahıs
- Düzenlendi
Asel0709 meraba canım ne kadar olduğunu bilmiyorum ama evet alıyorlar kuzenimde alıyordu ordan biliyorum bnce kesin o yüzden kabul etmemiştir
burcuefeee
Şuan boşanma davası olduğu halde alırdır demi canım
Asel0709 evet canm resmî olarak boşanılmadığı için devam edilir
burcuefeee
Tamam canım yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim ❤️
Asel0709 benim eşimde askeri personel bizde doğudayız ama o yani boşanmaya yanaşmayacak kadar büyük bı rakam değil yani taş patlsin 3 bin bilemedin 5 de o kadar bile olmaz yani eş ve çocuk ikisi farklı bı sebep olabilir ben para için olduğunu sanmıyorum
Asel0709 maaşı yüksektir doğuda ama evlilik ve çocuk parası olarak kafanı karıştırma o rakam çok cüzi bişey tazminatı falan yüksek zaten doğunun o rakam gözüne gelmez emin ol
Asel0709 Eşiniz merkezde doğuda galiba. Çocuk parası alınıyor ama öyle çok değil yani evli kalmak istemiyorsa o pra için yine kalmaz. Eşinizin rütbesi vs nedir bilmem bir astsubay için konuşacak olursam eğer merkezde 55-65 arası bir şey kesin alıyordur. Göreve gidiyorsa vs daha da artabilir