Arkadaşlar öncelikle nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir.
Ben hepinize birşey sorabilir miyim?
O şahıs hiç anlaşmalı boşanalım diye teklifte bulunmadı.
Ben daha önce ettiğimde oda kabul etmişti.
Bu şimdi askeriye personel doğuda görev yapıyor bir yıl oldu doğuya gideli 4 yıl orada görev yapacakmış.
Bu şuan ne kadar maaş alıyor bilmiyorum ama onunla hâlâ evli olduğumuz için o evlilik parası ve çocuk parası alıyordur demi acaba bu paraları aldığı için mi anlaşmalı boşanmayı teklif etmiyor niyeti davayı uzatmak olabilir mi?
Yada başka bir şey mi ?
Bu evlilik parası ve çocuk parası ne kadar alıyordur ki ?

Asel0709 meraba canım ne kadar olduğunu bilmiyorum ama evet alıyorlar kuzenimde alıyordu ordan biliyorum bnce kesin o yüzden kabul etmemiştir

Asel0709 benim eşimde askeri personel bizde doğudayız ama o yani boşanmaya yanaşmayacak kadar büyük bı rakam değil yani taş patlsin 3 bin bilemedin 5 de o kadar bile olmaz yani eş ve çocuk ikisi farklı bı sebep olabilir ben para için olduğunu sanmıyorum

Asel0709 maaşı yüksektir doğuda ama evlilik ve çocuk parası olarak kafanı karıştırma o rakam çok cüzi bişey tazminatı falan yüksek zaten doğunun o rakam gözüne gelmez emin ol

Asel0709 hangi doğu ilinde yapıyor görevini bizde dogudayiz 75 bin alıyor ama üstteki arkadaşların dediği gibi taş çatlasın 3 4 bin yatıyor es ve çocuk parası

Elizabeth
            Doğu’da tazminat mı alıyor ki hiç bilmiyorum maaşı ne kadar oldu

Asel0709 60 70 civarında alıyordur es çocuk parası koymaz dedikleri gibi tazminat çok yüksek burda

ksebse
              Erzurum da tazminat mı alıyor ki bizim buradaki insanlar da tazminat almazdır diyorlar canım ne kadar doğru bir bilgim yok onun maaşı ne kadar hiç bilmiyorum

Asel0709 Eşiniz merkezde doğuda galiba. Çocuk parası alınıyor ama öyle çok değil yani evli kalmak istemiyorsa o pra için yine kalmaz. Eşinizin rütbesi vs nedir bilmem bir astsubay için konuşacak olursam eğer merkezde 55-65 arası bir şey kesin alıyordur. Göreve gidiyorsa vs daha da artabilir