igze0101 malesef farklı bir ülkedeym burda gidemem bide bir başkasının o bölgeyi görmesini pek hoş bulmuyorm öyle olsa tüm vuct epilasyona giderim 😅

bluerose1 hangi ağda yazarmısın lütfen norml hazr ağdalar almıyor ikinci kez aynı bölgece yapştrncada çok tahriş oluyor weet denedm ben

hlya yok bende kökten alıyor bayada çıkmıyor ama bnm tüylerim hem açık renk hemde ince hemen dökülüyor

hlya 2.5 sene falan epilasyona gittim çıkmıyor çıksada jiletle alıyorum 3 ayda bbir oh mis

Serap02 konserve ağda da marka olarak ( more for you yada gogo )olanı kullanıyorum ve memnunum bezle oluyor bu , elle olan boncuk ağda oluyor onu kullandım ama kullanımı daha zor geldi

Ya kizlar bende sürekli kuaföre agdaya gidiyorum çok fazla batigim oluyor özel bölge de ve bacaklarımda çözümü yokmu jilet yapınca duzeliyordu 1 senedir falan ağda yaptırıyorum jiletle cesaretim yok agdaya dönünce geri beni mahvediyor

bluerose1 bezle soyulan özel bölgede sıkıntı oluyormu peki birde kuaförde hangisi kullanılıyor hiç gitmedim benim açımdan pratik odun istiyorum ağda ısıtma makinam var

hlya ben boncuk ağda aldım onu kullanıyordum hamilelikte karnın büyüyünce kuaförde yaptırıyordum şimdi bebekten dolayı gidemiyorum pek o yüzden tüy dökücü veya jilet ama ikisi de hoşuma gitmiyor ağdaya alıştığımdan

Sanane merhaba boncuk ağda el ile kaldırılan mi ya bende ağda yapmak istiyorum ağda ısıtma makinam var pratik olan hangisi tüm vücut için yapicam yani şu bezle kaldırılan hangisi elle kaldırılan hangisi

Serap02 boncuk ağda elle kaldırılıyor bez gerektirmiyor onların ağda Kazan’ları var öyle kullanıyorsun bez ile kullanılan sir ağda rolon gibi onun makinası da ayrı boncuk ağda bikini için daha iyi kol bacak için de sir ağda güzel

Serap02 hayır bezle yapıyorum 6 senedir bi sorun yaşamadım konserve ağda olarak geçiyor ben marka olarak gogo yada more for you olanı kullanıyorum kuafordekilerden zaten internette konserve ağda yazın çıkar onun makinesi de var zaten ama özel bölgenize ilk defa yapacaksanız minik minik sürüp bezle çekin komple sürüp yapınca ağrır , boncuk ağdayı sevmiyorum bana daha eziyetli geliyor ilk defa yapacaksanız boncuk ağda özel bolge de daha da zor oluyor bence,
            boncuk ağda’yi sadece bıyık ve yüz için kullanıyorum

hlya en iyisi ağda hamilelikte jilet bir defa yaptım yapmaz olaydım direk kaşıntı yaptı bana sonra ağdaya devam ettim

hlya yıllardır ağda jilet epilasyon bıktık lazere gidiyorum mükemmel bir rahatkik yaşıyorum missss ter temiz geziyorum

• hlya bunu yanıtladı.

kadinimsi bikini bölgesini lazerle nasl yapıyırlar kompla açıyorlarmı nasl oluyor gitmeye gitmek istiyorm ama zararlı oldugu da söyleniyor ve çokta çekiniyorm

Kumral18 bir bütün halinde kalkıyor ama degilmi ben bir ara aldimda kalıp gibiydi parçalayıp erittim ama dönüyordu kalkmiyordu parçalaniyordu ufak ufakoluyordu kalkmdan

Bütün halinde kalkıyor sadece birkaç saniye donmasını beklemek gerekiyor sonra çekince hemen kalkıyor yani bence daha kolay kağıt falan gerekmiyor sürüyorsun donduğunda çekiyorsun tertemiz

hlya bende çok cekinken biriydim ama agdada inan ki bikini bolgenj daha çok görüyorlar ve agdada daha kolay açısı yok öle bartilacak kadar ben çok memnun kaldım 3. Seansim tuglerim inanılmaz azaldi

• hlya bunu yanıtladı.