Bikini bölgesi temzliği
hlya yok bende kökten alıyor bayada çıkmıyor ama bnm tüylerim hem açık renk hemde ince hemen dökülüyor
hlya 2.5 sene falan epilasyona gittim çıkmıyor çıksada jiletle alıyorum 3 ayda bbir oh mis
Serap02 konserve ağda da marka olarak ( more for you yada gogo )olanı kullanıyorum ve memnunum bezle oluyor bu , elle olan boncuk ağda oluyor onu kullandım ama kullanımı daha zor geldi
Ya kizlar bende sürekli kuaföre agdaya gidiyorum çok fazla batigim oluyor özel bölge de ve bacaklarımda çözümü yokmu jilet yapınca duzeliyordu 1 senedir falan ağda yaptırıyorum jiletle cesaretim yok agdaya dönünce geri beni mahvediyor
- Düzenlendi
Serap02 hayır bezle yapıyorum 6 senedir bi sorun yaşamadım konserve ağda olarak geçiyor ben marka olarak gogo yada more for you olanı kullanıyorum kuafordekilerden zaten internette konserve ağda yazın çıkar onun makinesi de var zaten ama özel bölgenize ilk defa yapacaksanız minik minik sürüp bezle çekin komple sürüp yapınca ağrır , boncuk ağdayı sevmiyorum bana daha eziyetli geliyor ilk defa yapacaksanız boncuk ağda özel bolge de daha da zor oluyor bence,
boncuk ağda’yi sadece bıyık ve yüz için kullanıyorum
hlya yıllardır ağda jilet epilasyon bıktık lazere gidiyorum mükemmel bir rahatkik yaşıyorum missss ter temiz geziyorum
Serap02 rica ederim 😇
Bütün halinde kalkıyor sadece birkaç saniye donmasını beklemek gerekiyor sonra çekince hemen kalkıyor yani bence daha kolay kağıt falan gerekmiyor sürüyorsun donduğunda çekiyorsun tertemiz
hlya bende çok cekinken biriydim ama agdada inan ki bikini bolgenj daha çok görüyorlar ve agdada daha kolay açısı yok öle bartilacak kadar ben çok memnun kaldım 3. Seansim tuglerim inanılmaz azaldi