kadinimsi bikini bölgesini lazerle nasl yapıyırlar kompla açıyorlarmı nasl oluyor gitmeye gitmek istiyorm ama zararlı oldugu da söyleniyor ve çokta çekiniyorm

Kumral18 bir bütün halinde kalkıyor ama degilmi ben bir ara aldimda kalıp gibiydi parçalayıp erittim ama dönüyordu kalkmiyordu parçalaniyordu ufak ufakoluyordu kalkmdan

Bütün halinde kalkıyor sadece birkaç saniye donmasını beklemek gerekiyor sonra çekince hemen kalkıyor yani bence daha kolay kağıt falan gerekmiyor sürüyorsun donduğunda çekiyorsun tertemiz

hlya bende çok cekinken biriydim ama agdada inan ki bikini bolgenj daha çok görüyorlar ve agdada daha kolay açısı yok öle bartilacak kadar ben çok memnun kaldım 3. Seansim tuglerim inanılmaz azaldi

• hlya bunu yanıtladı.

Elizabeth canım sırf batık için Lumea cihazı aldım onu kullanıyorum ve acayip iyi geldi asla ne batık oluyor ne bişey hemde çok çok geç çıkıyor ve pürüzsüz pırıl pırıl oluyor.

hlya hepimizin ortak sorunu bende agdaya giderdim surekli ama nereye kadar lazere basladim iki cocukla zor oluyor ama ayda bir kere ikinci sansima gittim kol altimda bisey kalmadi bacaklarimda oyle alt kisimda azalma var gozle gorulue sekilde bence ugrasmayin direk lazere gidin mis gibi 😇🤗

• hlya bunu yanıtladı.

Serap02 merhaba ben bioderin ağda bandıyla alabilmiştim birtek o bezle çekilenler çamsakızı falan hepsini denedim. Veet ağda bandınıda denedim almadı sadece canımı yaktığıyla kaldı. Ama bioderi küçük küçük kesin saç kurutma makinesiyle ısıtıp yapıştırdım ve ilk defa kendime ağda yapabilmiştim. Ama ilkini kuaföre falan aldırın çünkü kökler güçlü oluyor eğer jiletle alıyorsanız. Sonra bıraktım. Lazere başladım oda büyük rahatlık tavsiye ederim

hlya ben tum bacak genital koltukalti ucune 1300 lira oduyorum bazi yerlerde 1500 falan o civarlar