Bikini bölgesi temzliği
Serap02 rica ederim 😇
Bütün halinde kalkıyor sadece birkaç saniye donmasını beklemek gerekiyor sonra çekince hemen kalkıyor yani bence daha kolay kağıt falan gerekmiyor sürüyorsun donduğunda çekiyorsun tertemiz
hlya bende çok cekinken biriydim ama agdada inan ki bikini bolgenj daha çok görüyorlar ve agdada daha kolay açısı yok öle bartilacak kadar ben çok memnun kaldım 3. Seansim tuglerim inanılmaz azaldi
Kumral18 acıyor mu peki bezle olan ağdaya göre.
Antisosyalmom bence diğerine göre acısı daha az canım
Kumral18 hızlı mı çekmek lazım peki
Kumral18 kullandığınız bir marka var mı boncuk ağdada
hlya hepimizin ortak sorunu bende agdaya giderdim surekli ama nereye kadar lazere basladim iki cocukla zor oluyor ama ayda bir kere ikinci sansima gittim kol altimda bisey kalmadi bacaklarimda oyle alt kisimda azalma var gozle gorulue sekilde bence ugrasmayin direk lazere gidin mis gibi 😇🤗
zeliha34gs trkiyede lazerin fiyatı ne kadar
Serap02 merhaba ben bioderin ağda bandıyla alabilmiştim birtek o bezle çekilenler çamsakızı falan hepsini denedim. Veet ağda bandınıda denedim almadı sadece canımı yaktığıyla kaldı. Ama bioderi küçük küçük kesin saç kurutma makinesiyle ısıtıp yapıştırdım ve ilk defa kendime ağda yapabilmiştim. Ama ilkini kuaföre falan aldırın çünkü kökler güçlü oluyor eğer jiletle alıyorsanız. Sonra bıraktım. Lazere başladım oda büyük rahatlık tavsiye ederim
hlya ben tum bacak genital koltukalti ucune 1300 lira oduyorum bazi yerlerde 1500 falan o civarlar
hlya ben tüm vücut kollar dahil 3600 verdim