birana Kızlar merak ediyorum anal sekste eşinizin penisinden gelen tuzlu akıntıyı yada spermi yutuyormusunuz yoksa peçeteyle siliyormusunuz ağzıma alıyorum ama o tuzlu akıntı ve geldiğinde midem kalkıyor penisin başını siliyorum 🤢 önerisi olan var mı 😘
TombulHatun birana oral canm anal ters ilişki ☺️ oral yapmadan önce iyice yıkasın ıslak ıslak yapmayı dene kurulamadan @Ask_hosmus arkadaşımız ağıza şeker alarak yapmayı öneriyor ama ben karşıyım boğazına filan kaçar 😂😂
pembiss TombulHatun ıslak ıslak yapmayı ben hiç denemedim benimde midem bulanır post sahibinin dediği gibi acaba işe yarar mk öyle yapmak
Ask_hosmus TombulHatun dilinin altına koyunca oynamıyo yerinden , ben genellikle bu şekerli sakızlardan alıyorum gayet güzel 😂😂 ay ben ne zamandır girmiyorum yaa 12 gün olmuş sen yorum yapalı😂😂
Sutlucikolati birana var var olmaz mı 😅 çok kötü spermin tadı 😅🤣🤣 asla tavsiye etmem 😅 ama o ilkte gelen sıvı sperme göre idare eder en azından az diye çekilebilir ama benim midem kaldırmıyor bu aralar 🤣
moncherie birana ben yutuyorum hahaha, evet tadı çok kotu ama direkt yutunca sorun olmuyor, ağzında tutmamaya çalış hemen yut🤣 ben öyle yapıyorum çok sorun olmuyor
Sukran birana bi keresinde boşalma esnasında boğazıma kadar fışkırttı eşim sonra bademcik enfeksyonu oldum 10tane antibiyotik iğne ile düzelemedim en son penisilinle düzeldim o gün bugündür tövbe daha ağzıma almam 😂 ztn çok sağlıklı değil hpv virusu çok arttı bu aralar
birana TombulHatun hükümet kadındaki olaya gidiyor bizim iş fikriyenin kocası şikolata sürüyormuş bizde anca akşamdan kalan sarımsaklı yogurdu sürelim diyor o gibi 😂
TombulHatun birana ahahahahah sen şikolata dene güzel oluyor 😂 ben yeni evliyken yapıyordum şuan sek seviyorum 😂😂😂