Sutlucikolati birana var var olmaz mı 😅 çok kötü spermin tadı 😅🤣🤣 asla tavsiye etmem 😅 ama o ilkte gelen sıvı sperme göre idare eder en azından az diye çekilebilir ama benim midem kaldırmıyor bu aralar 🤣
moncherie birana ben yutuyorum hahaha, evet tadı çok kotu ama direkt yutunca sorun olmuyor, ağzında tutmamaya çalış hemen yut🤣 ben öyle yapıyorum çok sorun olmuyor
Sukran birana bi keresinde boşalma esnasında boğazıma kadar fışkırttı eşim sonra bademcik enfeksyonu oldum 10tane antibiyotik iğne ile düzelemedim en son penisilinle düzeldim o gün bugündür tövbe daha ağzıma almam 😂 ztn çok sağlıklı değil hpv virusu çok arttı bu aralar
birana TombulHatun hükümet kadındaki olaya gidiyor bizim iş fikriyenin kocası şikolata sürüyormuş bizde anca akşamdan kalan sarımsaklı yogurdu sürelim diyor o gibi 😂
TombulHatun birana ahahahahah sen şikolata dene güzel oluyor 😂 ben yeni evliyken yapıyordum şuan sek seviyorum 😂😂😂
kaardelen birana Sen bensin 😂 Bende çaktırmadan siliyorum asla tadı gelsin istemiyorum. Bir arkadaşım çok sevdiğini söylemişti ama yok yani ben noo 😂 Bir fikir de veremiyorum yorum da ki kankalarımın dediğini yap şeker at ağzına ahahaha