Sukran elizyaa 3şıkta oluyor tuh halimize bağlı Ben genelde gündüz foto atarım kocama gecelikli elbiseli yada tangalı fln😁 erotik pozlarla erkekler hergün ztn istekli oluyolar ben yanaşmasam o yanaşır bi şekilde yatakta orta burda buluşuyo oluyoruz 😂
elizyaa Sukran ahaha ben ona yeni cesaret ettim ama çok panik yaptım yanlışlıkla başka birine atarım ya da eşimin yaninda biri varsa görür diye evedeyken attım 😂🤩
elizyaa Bubenimoykumm evet çalışanlar ve bebsli olanlar için kötü o kısım tam uyuyacakken bebiş uyanıyor bu sefer 😅
elizyaa Oluyorumanlasana ahahha bende kafaya koyduğum gün bebeis huzursuz gününde oluyor krizlik olay 😂biz kavgaliyken sonumuzu orada buluyoruz hep 😂
elizyaa successfulwoman teşekkür ederim bebeğim bende alevler varda dışa pek vuran bir insan değilim pasif kalıyorum biraz ☺️
perimasali802_ elizyaa 😁 zamanla acilirsin canim Bu biraz karışık ya oda başlar bnde farklı bir şey var aramızda 🤪
elizyaa Bubenimoykumm benimki kız yeni bir yaşına girdi oda öyle geç uyuyor çok sık uyaniyor sabahda tepemde dikilip kaldırıyor beni de😂