Coolness gittiğim misfirliklerde hiç bir zaman havlu kullanmadım temiz konmuş olsa bile ama karsidakiler şanssızmis😂

elizyaa bana gelirsen kullan aşkım, benim misafir havlularım ayrı ve hepsi ütülü 😅 ben asla misafir havlusunu bize koymam, bizim havluları da misafire koymam, ayrıdır havlularım ✌🏻😂

Coolness hayır öyle değil. Ben temiz havlu asıyorum ama onlar katlı olan ayak havlularimi kullanıyor

nilsu daha yeni oldugumuz zamanlar oluyordu tabi bunlar şimdi açık açık söylüyorum 😂

Coolness gelirsem düşünmem bile bebebgim 🫠ama benimki biraz OKB ye döndü sanırım

Coolness ayak havlularını ben vermiyorum. Katlı bir şekilde rafta duruyor

Coolness Gözüm açık yatıyorum. O yüzden misafirliğe bir yere gidersem korkmasınlar diye uyku bandıyla uyuyorum. 🥲 Pek itiraf sayılmaz aslında çünkü eşim ve ailem biliyor. Ama bilmeyen olunca komik olaylar yaşıyoruz. 😅

elizyaa nasıl yapabildin. Bende eşimle tanıştığımda Urfa’ya yeni atanmıştım. Göbekli tepe görelim dedik. Eşimi ilk orda gördüm ve aşık oldum. Urfa çok sıcak bir bahane ile kucağına bayılmış numarası yapmıştım sonra gerçekten bayılmışım kollarında asasasdfg bir daha yapamam yani nasıl cesaret edip bunu yaptım:):)