Merhaba bende yeni öğrendim safra kesemde 11mm taşlar var henüz genel cerraha sıra bulup gidemedim ama bende sadece bulantı ve karın şişliği oluyor sadece birde çok hızlı yürüdüğüm zaman sağ kaburga üstünde ağrı oluyor size ameliyat dediyse bana kesin kesin ameliyat der herhalde ahaha 😂😂

kubra1711 zaten büyükte olsa küçükte olsa azda olsa çokta olsa ameliyat diyolar 😁 sanada öyle dicek hemen olmak istemezsen bi ilaç öneriyim bi dene dedi bende tamam dedim şuan onu içiyorum midem çok bulanıyor 3 aydır hayat kalitemi çok düşürdü yaa. Karnım benimde hep şiş.

rihannaa ay ben hiç bekleyemem bi an önce olsun bitsin zaten çocuklar var okula başlayınca benim için çok zor olur umarım bir an önce sıra bulurum da hallolur

papatya1507 o zman benden tekrar bi detaylı ultrason isterler herhalde çünkü ben başka bişey için gittiğimde ortaya çıkmıştı

rihannaa annem safra kesesinden ameliyat oldu enfeksiyon vardı. Biraz araştırdık. Tek kesin tedavisi ameliyat. Daha ciddi sorunlara yol açabilir diğer durumlarda. Enfeksiyon başlarsa diğer organlarında etkileyebilir

rihannaa ben kullandım ama faydası olmadı amelyat oldum çok şükür kurtuldum pek işe yaramıyor ilaç geçmiş olsun

kubra1711 ister bi ultrasona sokuyorlar zaten sonra ameliyat derse kan ekg röntgen istiyorlar sonra

rihannaa bende oldum birbucuk yıl önce ameliyat sonrasında hamile kaldım iyiki hamilelikten önce olmuşum hicbirsey yiyip içemez hale gelmiştim hiçbir ilaç serum fayda etmiyordu artık ağlaya ağlaya saatlerce sancı cektigimi bilirim sonrasın çok rahatladım cokn şükür herhangi bir şişlik ve ishal durumu olmadı

kubra1711 yok olmuyor bi gece kalıyorsun sadece hiçbi sıkıntı çekmedim bugün de dikişler alındı 10 gün bugün