silacerenbozdag Hiç oralı olma bir şey dememissin ki aklı sıra öyle yaparak seni pişman etmeye çalışıyor sen onun yüzüne hiç bakma yemekte yapma yesin gelsin madem yemiyor sende keyfine bak hiç takma bile at gibi giden it gibi geri gelir o sana yalvarsin 😌
Uykulupingue silacerenbozdag ahaha valla moral verdin çok teşekkür ederim keşke yapabilseydim oralı olmadım ama yemeğini falan yaptım salak gibi 😂
Medusa Uykulupingue Yani ikinizi de haksız buldum ben. Eşinin yanlış anlayacağı tarzda konuşmuşsun, o da tehdit ederek çok abartmış
TombulHatun Uykulupingue eşinin yaptığı yanlş ama sende eskileri özledim deyince yanlış anlaşılmış bence o yüzden bu kadar büyümüş üzerine düşme bir süre kendi haline bırak
buzdankalpler TombulHatun eski anılardan nasıl başkasını özlemiş zannedebilirki insan. O sıra birileri bir şey demiş ve aklını kurcalayan şeyler varsa başka tabi. @Uykulupingue konser öncesi aranızda ne geçti bilmiyorum ama sizin sorununuz biraz daha geriye dayanıyo sorunun kaynağı önemli. Eşinizin size karşı güveni bir sebepten zedelenmiş
TombulHatun buzdankalpler eşinin ne düşündüğünü bilemem ama bence öyle düşündüğü ki.bu kadar tepki verdi
Uykulupingue buzdankalpler güven sorunumuz yok ama o böyle olaylarda yanlışa çekebiliyor,öncesinde annesine kızmış o yüzden öyle davranmış,annesi konsere giderken bi arkadaşı taktı peşimizr ama zaten başbaşa olmuycaktık konserde
Medusa Uykulupingue Biraz oraya çekilecek cümleler olmuş malesef. Direkt davranışlarından hoşlanmadığını söyleseydin keşke ama suçluyum psikolojisine girme😂 Eşin nasıl biri bilmiyorum ama sakinleşince konuşun
buzdankalpler Uykulupingue eşinin kendine çeki düzen vermesi lazım erken yaşlanırsın böyle saçmalıklarla uğraşmaktan. Başkasına kızacak senin yanında surat yapıcak normal bir konuşmayı salak salak yerlere çekip istediği gibi anlayacak. Bi an önce eşinin de kendideki bu davranışları fark edip çözmeyi istemesi lazım. Büyük ihtimalle senin kendini geri çekmenle başlayacak idrak etmesi.
Uykulupingue buzdankalpler evet canım şuan hala trip atıyorum,konuşmuyorum umrumda bile değil ya kafasına dank ede ede anlıycak yada ben zorla kafasına sokucam…bıktım zaten herkesin derdini çekmekten o kadar doluyum ki