Bubenimoykumm Sukran hoşgeldin perideye. Peride çok renkli eğlenceli Eğlenmesini bilene 😗 Bende eski sayılırım yaş 36 ama bence taş gibiyim😁
perimasali802_ Bubenimoykumm ablam bin yaşına da gelse taş taş 30 yaşını görenlere gelsin 😂 canlarım 🔥 @Cicekliperde @Moonlight @gizew @busenihicalakadaretmez Başka kim vardi unuttum
Mommy12 marshmallowgril yeni isen neden Rouge rolüne girdin? Diğer kişi de Nietzche rolüne? Çok dikkatimi çekti (yalan/şaka) her ne ise. Cevap da vermediğiniz için bi de.
marshmallowgril Mommy12 Onu arkadaşım yazdı ya benim haberim yoktu. Şifremi ona vermiştim o yapmış. Ne rougesi anlamdım
Mommy12 Medusa ya şimdi tesadüfen gördüm yorumu🥹 @marshmallowgril ve @rabis_42 aralarında hoşgeldin Rouge, sen de hoşgeldin Nietzche ,ama niye belli ettin gibi muhabbet ettiler. Bizi özlemişlerdir falan. Dikkatimi çekti benim de profillerine baktım. Rouge ve Nietzche olmadığınız belli olmasına rağmen niye böyle yaptınız dediğimde de, @marshmallowgril arkadaşının hesap şifresini bildiğini ve onun yazdığını söyledi 🤪 sonra ben şok 😅 boş zaman işleri işte. Ben de onlara uydum da araştırdım Müge anlılığım tuttu
Mommy12 marshmallowgril bildirimlere bakarsınız anlarsınız ben sana ve @rabis_42 ye yazmıştım. Birbirinize Rouge ve nietzche diyebilmeniz için bu yalanı söylemek için tanımanız gerekiyor ya. Anonim platformda yalan dolan illaki döner. Ama başka kullanıcı rolüne girip yorumlaşmak da ayrı boyut 😅 bide bizi özlemişlerdir tüh açık verdik gibi yorumlar 😂
Oluyorumanlasana Sukran merhaba hoşgeldin memnun oldum 🥰 bende 22 yaşında 1 çocuk anasiym 5 yıllık evli 4 yaşında kızım var 🌸 Kahramanmaraştan selamlar 😂 iletişim numarası bile veresim geldi de neyse yeter bu kadar
Cicekliperde Sukran çocuk hasta ben uykusuz.. dünden beri ateşli beş yüz kere dedim bebenin ateşi var diye. Bugün diyor ki ne zaman çıktı ateşi. Bu kızın ateşi zor düşüyor bilmiyor musun diyor. Uykusuzum delirmek üzereyim bir şeyler isteyip duruyor
busenihicalakadaretmez perimasali802_ Eskiden 30 yaşındakiler daha yaşlı değil miydi ya ksksjsjd biz taş gibiyiz, taş taş taş 🤣
lboncukannesi Sukran Hoş geldin güzelim..😚🌸 Bende 27 yaşındayım, 6 yıllık evliyim..🫠 Dünyalar güzeli bir kızım var, henüz 3,5 yaşında 💖 İstanbul’da yaşıyorum, şimdilik bunlar geldi aklıma 💝