(8yıldır evliyiz 2 çocuğumuz var) Kızlar selam eşim 2 hafta önce kadar pavyona gitmiş ben bunu bir şekilde yakaladım yanına kadında oturmuş oraya 2 bin tl hesap Ödemiş ilk defa başıma böyle bişey geliyor ilk başta inkar etti sonra söyledi sinir krizi geçirdim evden kovaladım çok büyük kavga ettim falan filan yalvardı karşımda ağladı evlendikten sonra ilk dedi bidaha da asla gitmiycem dedi bi şekilde barıştık ama benim içim soğumuyor sürekli pavyon videolarına bakıyorum internetten yanında oturan kadınlar napıyor onlara bakıyorum muhabbet ediyor bişey yapmıyor falan dedi başına gelen var mı bu konuyla ilgili lütfen biri beni aydınlatsın düşünmekten kafayı yiycem

Aysngngr geçmiş olsun çok kötü bir durum yaa

Ama şu daa var son zamanlarda pavyon öyle abartıldı göze sokuldu ki benim bile gidesim geliyor merak ediyorum eşim dese ki hadi gidelim hemen giderim yani😇

monikaa çok kötü pavyon videolarına bakmaktan midem bulandı o kadın yanına oturunca naptılar çok merak ediyorum

melaykeeee 2 çocuğum var biri 6 biri 4 yaşında babamın evine nasıl sığayım gitmek o kadar çok istedim ki kimisi normal karşılıyor ama benim için o kadar ters o kadar kötü bişey ki ☹️

Aysngngr tabi ki kötü bir şey bunları kalbini kırmak için demiyorum ama öyle. Peki şimdi aranız nasıl

Aysngngr Konsomatris bir kadın neden boşu boşuna masaya otursun. İçki ısmarlatır kendisine. Konuşup gülüp eğlenir dekoltesi açıktır bedeniyle de etkilemeye çalışır, eğlendirmeye çalışır masasına çağıran kişiyi. Eşiniz sadece muhabbet ediyor demiş, ağzının içine girecek yakınlıkta muhabbet ediyordur doğru. Kadının cinsel obje olarak kullanıldığı ucuz mekan sonuçta. Cinsel birliktelik hariç masada her şeyi yaşamış olabilir.

Aysngngr öğrenciyken evimin karşısında 2 tane pavyon vardı sabah uyku tutmadığında bazen kahve yapar gizlice cam kenarından izlerdim sabah 6 gibi kapanırdı. O sıra çok merak etmiştim bu kadınlar nasıl oralarda çalışıyor nasıl bu hale geliyo içerde noluyo diye. Ankara havalarıyla birkaç kadın kalça kıvırmalı oynar genelde yanlarına içkili adamlar da gider oynamaya. Biraz fazla samimi bir ortam bizim gibi arkadaş sohbetleri değil yani orada ekonomi ya da hava durumları konuşulmuyor. Kadınlar genelde adamın egosunu tatmin edecek sohbetleri açar masaya bağlamak için kendilerine alkol ısmarlatır tüm gece içtikleri alkolün %80 i su gibi bir şey zaten amaç masaya hesabı geçirmek. Adam kadından çok etkilenirse cilvesi kıkırdamaları vs kadınla mekandan çıkmak isterse fazladan ücret eder. Şimdiye kadar da pavyondan yalnız çıkan kadın görmedim ya müşteridir yanındaki ya da mekandan bir koruma gibi bir şey

Aysngngr alkol kullanmıyorum. Buna rağmen eğlenmek için meyhaneye giden birini anlarım. Canlı müzik olur, oturup içebilir, alkol tadını merak edebilir. Mesele alkol olsa bir erkek her yerde içebilir. Başka alkollü mekan mı yok. Ama pavyona giden evli çocuklu birini anlamak istemiyorum. İzlemenize gerek yok yani sonuç olarak o kons kadınlardan biri eşinizin masasına oturmuş ki keyfi oturmuyor çağırdığı için oturuyor. Eşiniz evli olmasına rağmen böyle bir şeye kendi rızasıyla yelteniyor. Hoş görülecek bir yanı yok nereden tutsanız elinizde kalıyor. Bana göre bu aldatmanın bir biçimidir. Size göre nedir onu düşünmeniz lazım. Bir erkek pavyonu merak edip gidiyorsa kadın için gidiyordur net. Sizden başka bir kadına yan gözle bakmak için yani.

Aysngngr kusura bakmayın sizi fiseklemek için soylemiyorum ama ben ağzına etmiştim açıkcasi. pavyon nedir ya, birde ağlıyor. Orda o iğrenç kadınlarla otururken ve izlerken mutluydu ama? Gerçekten ben sinir oldum şuan sizin yerinize

Aysngngr Hatanız şu olmuş: pavyon işini ilk öğrendiğinizde ortalığı birbirine katacaktınız,hatta evi terkedecektiniz,eşinizi bin pişman edecektiniz ki bir daha cesaret edemesin. Şu saatten sonra sizin onu terkedeceğinizden nasıl korkar hiç bir fikrim yok.

Filmlerde görüyordum pavyon sahnelerini; konsomasyona çıkan aşırı makyajlı,abartılı giyimli ve ağzı bozuk kadınlar,masadaki bütün hödüklere "kocacım"diyor,
                iki parmağı ile kadeh tutup,bitirim ağzı ile konuşuyor.
                Yazarken tiksindim.
                Devam edemeyeceğim.

Aysngngr konslar muhabbete oturuyor. Onlara içki içirmeye çalışıyor işte. Pavyon para kazansın diye. Onla bir şey yapmış olamaz. Alıp otele falan götüremez.