Cicekliperde götürebiliyorsun. Öğremciyken evin karşısı otel otelin altında 2 tane pavyon vardı. Otelin ismi malum şeyle biliniyodu ev arkadaşlarım söylemişti
Kocam pavyona gitmiş
- Düzenlendi
Cicekliperde sarılıp öpebilir bunlar oralarda normal karşılanıyor, kucağına da oturabilir. İlla birlikte olması gerekmiyor ki 😊
Aysngngr ona test yaptırana kadar birlikte olma kesinlikle HPV bulaşır. Birliktelik olduysa sen de test yaptır.
buzdankalpler bide o pavyon denen yerde direk dansı yapıyorlar resmen cıplak bişekide kilot sütyen var ama göt zaten meydanda meme ucları kapalı öyle direklere maymun gibi tırmanıyorlar dans edenler de var iğrenç bi yer keşke kapatılsa
Cicikiz bunu ilk defa duyuyorum. Pavyon yerine gazinoya gitmiş olsa adam daha masum 😂 gazinonun bir ağırlığı var en azından pavyon gibi katile yerlerde değil jjcjdndncn sesi güzel bir sanatçı dinlion en azından
zarifhanim ben birliktelik sordu sandım 🤔😊
buzdankalpler götürmek için çok para olması lazım bence ya
- Düzenlendi
Aysngngr valla benim kocamda gitti hatta sevgili olmuşlar yakaladım bi kaç kere sonra çözüldü herşey karıyı da aradım boşanma hazırladım şuan araftayız gerçekten çok zor bi durum yalvar yakar araya kimler girdi gözü dönmüş ne kızını ne ana baba ne karısını gördü gözü içki desen var ama 2 buçuk yaşında kızım var benimde çıkmazdayım şuan
Cicekliperde birliktelik hariç her şeyi yaşamıştır demek istemiştim ben de 🥲
Cicekliperde masaya çağırmak için de çok para lazım malum kadının içkisi su gibi bir şey alkol oranı çok çok düşük haliyle su niyetine içiyolar +50bin kitliyolar sadece kadının içtiğinden 😂😂 gerçi artık daha da yükselmiştir kitleme
papatya1507 kocanı ikna etmek için mi araya girdiler. Ay bir yaşıma daha giricem. Allah göstermesin. Geçim sıkıntısı olmayacaksa bebeğim babasız büyümesin diye düşünmeyin böyle insanlar için. Bu babadan yani bi kons için seni geçtim kızını dahi gözü görmeyen babadan ne kadar babalık olabilir hangi doğruyu öğrenebilir bu babadan. Hakkınızda en hayırlısı neyse o olur inşallah. Evliliği kurtarmaya çalışırsanız rabbim eşinin kalbine pişmanlık verir inşallah ne diyeceğimi bilemedim inan
Aysngngr ben olsaydım demek istemiyorum gıcık alıyorum ama diycem maalesef
Ben olsaydım(…)
Tek bir şartla affederdim,
Gittiği pavyona beraber gitmeyi ve ödediği hesap kadar hesap çıkarmayı masaya kadın çağırmayı falan
Ondan sonra zaten kendini avutacak bişey bulamayıp kendini adliye yolunda bulurdun
Ya özür diliyorum ama seni gözden çıkarmış be güzelim yapmayın bunu
papatya1507 ne kızını
Neden hala kızım var diyorsun en çok kızın için aslında madddiyatınamı güvenemiyorsun
buzdankalpler 50 bin mi ciddi misin
Sutlucikolati payvonda ev araba parası 3 bin 5 bin liralık hadisyonlarla bırakılmıyo. Maddi durumu yerinde olmayanın pek uğradığı yerler değiller ordaki kadınlar da zaten bu sebeple müşteri ile arasını iyi tutar. Fakirin kıt kanaat geçinenin ne işi var pavyonda
buzdankalpler evet bende biliyorum biraz da öle anlaşmalıya da varmıyor bi kuruş vermem evden sen çıkcan falan dedi aslında bide ağır derecede psikiyatri ilaçları alıyor obsesif kompasif kişilik bozukluğu var o hapları atmasına rağmen alkol alıyor üstüne kafası gidikti yani
Eskobar evet şuan yaşadım yer küçük annemler çalışıyor kendim çalışsam çoçumu kayınvalideye vermek zorunda kalçam içimden hiçbi şekilde orda durmasını istemiyorum içim almıyor
papatya1507 eşinin aldattığına dair kanıt varsa geçecek o kuruş vermem işlerini. Kusurlu taraf olarak ve ayrıca çocuğun masrafları için seve seve verecek. İsteyerek olmasada mahkeme kararıyla. Çocuğu tek başına yapmadın. Hem de bir kons…