buzdankalpler çevre civarda pavyon var insgram hesabından paylaştıklarını görsen

buzdankalpler var kanıt elimde gizlice ses kaydını da aldım ikimiz konuşurken de bak zorlaştırma herşey elimde var diyorum yok anlamıyor ki

Eskobar bu süreçte evde kalmadım annemlere geldim kayınvalidem kayınbabam hep arkamdaydı kayınvalidemden pek emin değilim ana oğul arasında çok farklı bağ var çünkü arkamdan dedikodumu yapmayı sever kendisi. Pişman olup annemgilin kapısına geldi açmadım inmedim boşanma protokölü hazırladım anlaşmalı ona da yanaşmadı şimdi işte 5 gün önce başka yerde safra ameliyatı oldum annesi ile çıktı geldi ben annemlere geldim arıyor soruyor görüntülü arıyor ben o kadını da aradım

buzdankalpler işte bende anlamıyorum kadını da aradım zaten beni biliyo kadın evli çoçu olduğunu 2 hafta önce boşanma protokolü de hazırladım verdim eline imzalamıyor da

papatya1507 boşanmaya karar verirseniz baya çekişmeli olacak sizin malesef eşinizde ne eş olmaya ne baba olmaya ne evlat olmaya dair bir anlayış yok. Niyetiniz boşanmak olursa ve bu konuda kararlı olursanız avukat ile konuşmanız ve davayı avukat aracılığı ile açmanız sizin faydanıza.

buzdankalpler evet çok yıprandım sadece 3 çocuğumun babası benim ıcın başka bir anlam yok asla ☺️

Aysngngr Alican Erkal diye bir adam var onun videolarına baksanız pavyonun nasıl bir yer olduğunu görürsünüz bu adamın hesabı heryerde instigram Facebook YouTube Twitter bi bakın keşke bu kadar çabuk affetmeseydiniz eğer masaya oturan kadınla para konusunda anlaşırsa beraber de olabiliyorlarmış öyle pis bir şehirde yaşıyorum ki pavyon dolu buralar ve neler neler anlatıyorlar Allah ıslah etsin diyorum başka diyeceğim yok eşiniz umarım bir daha bu hatayı yapmaz

Aysngngr ya Allah kimsenin başına vermesin ama süründür bence onu ama evden kovarak değil çünkü çocuklar var onlara yansıtma o evde olsun ama görmezden gel gece çocukları uyut dışarı çık arkadaşlarınla geç saatlere kadar o yokmuş gibi davran