Aysngngr ya geçmiş olsun kuzum peki hiç sordun mu neden gitmiş
Kocam pavyona gitmiş
buzdankalpler çevre civarda pavyon var insgram hesabından paylaştıklarını görsen
buzdankalpler keşke heryer gazino meyhane olsa en azından dansöz çıkar 🤣
buzdankalpler var kanıt elimde gizlice ses kaydını da aldım ikimiz konuşurken de bak zorlaştırma herşey elimde var diyorum yok anlamıyor ki
melaykeeee benim eşim hep gider çok geçmeden yakalarımmm huylu huyundan vazgeçmez
Cicikiz 😂😂😂😂 bi şeklimiz olurdu mfnnxsk
papatya1507 peki senden ilgiyi kesiyormu yoksa hem sen hem başkalarımı
papatya1507 kuru tehdit olarak görüyo kesinlikle bu kadar tepkisizlik başka şekilde açıklanamaz
Eskobar bu süreçte evde kalmadım annemlere geldim kayınvalidem kayınbabam hep arkamdaydı kayınvalidemden pek emin değilim ana oğul arasında çok farklı bağ var çünkü arkamdan dedikodumu yapmayı sever kendisi. Pişman olup annemgilin kapısına geldi açmadım inmedim boşanma protokölü hazırladım anlaşmalı ona da yanaşmadı şimdi işte 5 gün önce başka yerde safra ameliyatı oldum annesi ile çıktı geldi ben annemlere geldim arıyor soruyor görüntülü arıyor ben o kadını da aradım
buzdankalpler işte bende anlamıyorum kadını da aradım zaten beni biliyo kadın evli çoçu olduğunu 2 hafta önce boşanma protokolü de hazırladım verdim eline imzalamıyor da
pinkdreamss nasıl cidden mi ?
papatya1507 boşanmaya karar verirseniz baya çekişmeli olacak sizin malesef eşinizde ne eş olmaya ne baba olmaya ne evlat olmaya dair bir anlayış yok. Niyetiniz boşanmak olursa ve bu konuda kararlı olursanız avukat ile konuşmanız ve davayı avukat aracılığı ile açmanız sizin faydanıza.
pinkdreamss sürekli yakalamak sizi yormuyo mu 😂 değişen bir şey yoksa bırakın rahat rahat gitsin yakalamakla kendinizi yormazsınız
papatya1507 yakalamadan önce nasıldı
papatya1507 peki eşiniz hala o kadınla beraber mi yoksa ayrıldımı .
buzdankalpler yok canım inan uğraşmıyorum artık ama illa çıkıyor karşıma gerçi 6 7 aydır kedi gibi 😂
pinkdreamss kendinizi yorduğunuza değmez değişmeyecek şeyler için
buzdankalpler evet çok yıprandım sadece 3 çocuğumun babası benim ıcın başka bir anlam yok asla ☺️
- Düzenlendi
Aysngngr Alican Erkal diye bir adam var onun videolarına baksanız pavyonun nasıl bir yer olduğunu görürsünüz bu adamın hesabı heryerde instigram Facebook YouTube Twitter bi bakın keşke bu kadar çabuk affetmeseydiniz eğer masaya oturan kadınla para konusunda anlaşırsa beraber de olabiliyorlarmış öyle pis bir şehirde yaşıyorum ki pavyon dolu buralar ve neler neler anlatıyorlar Allah ıslah etsin diyorum başka diyeceğim yok eşiniz umarım bir daha bu hatayı yapmaz