glbn25 Kizlar adet gunume 8 gün var çocuk istiyorduk zaten ama ara ara mide bulantısı baş ağrısı ve sık sık lavaboya gidiyorum test yaptım çıkmadı erken diye mi acaba bilginiz varmı
belladonna glbn25 Bu belirtiler psikolojik de olabilir. Ben reglime 9 gün kala kan testinde öğrenmiştim.
hzrn1 glbn25 bulantı olayı herkestemi.var bilmiyorum benimde 9 günüm var sabah gidip test verdim ikide erken test aldım birşey çıkmadı bilemiyorum neyden oluyor
glbn25 belladonna kasık ağrım da var sanki hasta olcam da olamiyormus gibi bende psikolojik olabilir diye düşündüm ama acaba testi erken mi yaptım 2 bebeğimi kaybettim çok dikkat etmek istiyorum
Sutlucikolati glbn25 erken yapmissin bence bazi testler dogru sonuc vermiyor adete uzun sure varsa o yuzden adetin 1 hafta gectiginde yap İnşallah hamilesindir canım 🙏 Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️🙏
belladonna glbn25 Maalesef her test doğru sonuç vermiyor. Sen kendini strese sokma. Biraz daha bekleyip olmazsa kan testi verirsin
mlksrdl belladonna kesinlikle öyle çünkü bende daha geçen hafta yaşadım suphelendim test yaptım 4 tane 3 u pozitif biri bozuktu belirtilerin vardı adet gecikmesi dışında nerdeyse bütün belirtiler vardı sonra gidip kan testi verdim negatif şok oldum ama testler bozuk olabiliyo maalesef ki
glbn25 hzrn1 ben sıcaklardan olduğunu düşünüyordum ama diğer belirtiler de psikolojik mi acaba bilemedim
belladonna mlksrdl Benimde kuzenim aynı şeyi hafta sonu yaşadı bugün kan testi negatif çıktı ama evdeki testleri pozitif çıkmış
mlksrdl belladonna evet aldığım testler paketli hiç açılmamış ama çizik çizikti benim o yüzden aslında şüphelendim hepsinde de vardı ama genede yaptım pozitif çıktı hepsi korktum kan verdim çünkü henüz ikinci bebise hazır değilim kan verdim negatif çıktı çok sevindim yalan yok çünkü oğlum daha küçük 1 ay sonra 2 yaşına gircek
mlksrdl belladonna hangi markaydı kuzeninizin yaptığı testler? Benimki erken gebelik testi frelly markaydı o yüzden merak ettim
belladonna mlksrdl Büyük konuşmak istemiyorum ama Rabbım önce isteyene, hak edene versin. Benimde 1 kızım var bende artık düşünmüyorum. Önemli olan çok çocuk değil, iyi yetiştirebilmek, yetebilmek diye düşünüyorum.
belladonna mlksrdl Markasını bilmiyorum ama hem erken gebelik hem de normal test yapmış çift çıkmış sabahta soluğu hastanede aldı
mlksrdl belladonna kesinlikle öyle rabbim bekleyen bakabilcek durumu olan hem ruhsal hem bedensel kendini iyi hisseden herkese nasip etsin inşallah doğurmak önemli değil onu yetistirebilmek egitebilmek çok önemli 🤷