Hanimlar burayi uzun zamandir takip ediyorum. Bir sikintiyi paylasmak icin yeni hesap actim.

Benim 9 aylik bir bebegim hamilelik olsun dogumdan sonrasi olsun esimle sex hayatimiz siradandi. Ee tabii cocukda firsat vermeyince artik bir isteksizlik oldu. Burayi kesfedince okuduklarimla sok oldum 😱😱
Cunku burda iliskilerinde mutlu olan, zevk alan, bayanlari gorunce oturup bir dusundum sonrada agladim neden bende boyle degilim diye.

Basladim suslendim puslendim bebegide uyuttum burdan aldigim bir kac taktikle yaklasik 1 aydir adamin iflahini kuruttum diyebilirim 🙈

Tabii her guzel sey gibi buda kisa surdu. Esimle iliskiden sonra onda yanma problemi oluyordu ama dus dan sonra geciyordu. Enson 2 hafta once oldu ve gecmedin 1 gun boyunca agrisini cekti.
Enfeksiyondan suphelendi dr gitti herseyi temiz cikti ilac vs kullaniyior birkez daha denedik hafif yanma var dedi yine duş dan sonra gecti ama simdi adami aldi bir korku yine aciyacak diye yaklasmiyor.
Tam hersey duzeldi mutluyuz derken bu cikti simdi adamin yanima oturaam hemen geri cekiliyor. Tabii canim iyice sikildi. Ustune gitmekde istemiyorum kafasina cok takıyor bu seferse psikolojik olarak da çökerse tamamen atesli geceleri by by yapicaz.

Sizden istedigim napmam gerek nasil hareket edeyim yada basina gelen varmi 🤔🤔

Sexysempanze sende enfeksiyon olabilir. Sende idrar tahlili yaptır ama bence olay sadece ilişkiye girmek değil sadece sevişedebilirsiniz maksat aranızdaki o sıcaklığı muhafaza etmek. Mesela hiç bir sebep yokken yakınlaş öp kokla Bugün ne kadar yakışıklısın güzel korkuyorsun çok özlemişim falan de 😁 hiç yoktan git bi sarıl mesela . Yani bu söylediklerimden türet bişiyler. Bunlar bir Güne mahsus değil. Her öpüşme sevişme yatak odasında bitecek diye bişi yok tadı damağınızda kalsın iyice özleyin birbirinizi.sen bunları içten gelerek yaparsan eşin Sana on adım yaklaşır. Dost tavsiyesi 🙂bak ben 6 aylık hamileyim dün tatlı yiyorduk aniden adamın dudağına yanaklarına tatliyı sürdüm öptüm bişiler yaptım insan senle yaşlanmaz diyor böyle küçük şeylerden mutlu oluyor

Sexysempanze kuruluk olabilirmi canım bende tam ıslanamadığımda eşimde yanma oluyor ama nadir yani çok istekli değilsem ıslanamıyorum jel falan alsanız sürtünmeden o

Cemrerana bakalim vitamin ilaci verdi dr onu kullaninca yanma yok ama iliskiye girince var.

Eger devam ederse kamera ile.bakilacakmis onuda esim istemiyor