Burda daha önce çok post açtım . Bunuda açmak zorunda kaldım . Kocamı al**dtiyorum. aslında vicdan azabida çekiyorum. Uzun saatler çalışan birisi eve gelir sohbet yok elinde telefon , haftada 1 gün izini olur pazar günleri kahvaltıyı yaptığı gibi kaaveye koşar sabaha karşı anca gelir ( kumar oynuyosa ) . Geçen gün telefonu çaldı alarmi böyle hafif yanağına vurarak uyandırdım tatlı dille bana öyle bı bağırdı ki arkamı döndüm uyudum. Ki alkol alan bı adam olduğu için aman dışarda icmesin diye evde ona eşlik ederim. Eve geldiğinde zil zurna sarhoş halıya kusar kapıda sızar .Hasta olurum gün içinde aramaz sormaz bile nasıl oldun diye. Neyse Benimde karşıma benden 1 yaş büyük birisi çıktı , ne bileyim beni dinlemesi bile hoşuma gidiyor
( aramizda yakınlaşma olmadı ) cafede falan otururuyoruz. İşte 2 gün önce ayağımı burktum ilk defa bı erkek benim için eczane aradı. ya ben yaptığıma iyi bişey demiyorum namussuzluk yapıyorum ama onunla olmak bana iyi geliyor. Boşanma konusuna gelirsek ailem yok varda yok gelinlikle giden kefenle çıkar kafasinda ailem var . Kendimi o adamdan uzak tutmaya çalıştım ama her defasında onun yanında buldum kendimi . Bugün fenalastim midemden arıyorum umursamıyor bile
Eşimi aldatmaya başladım......
acet o zaman boşanırsin
Birlikte olduğun adamin yanina gidersin
Yaptığınız zina bunuda biliyorsunuz zaten
Uzatmanin ne anlamı var bitirin gitsin
Evlilik çatısı altında bunu yapmanız hiç hoş değil bacım
Ailem diyorsun böyle bir şey duyulsa zaten öldün bil yani bide boşanma yok bizde diyorsun cafelerdeyim diyorsun Allah akil fikir versin.
acet bence bi an önce boşan sonra naparsan yap. Aileni bahane etme. Ailende boşanma ama aldatırsan aldat diye bir şey de olamaz herhalde değil mi? Herkes namusu şerefi için yaşar. Kimse sana aferin en azından boşanmadın demeyecek. Aksine kötü kadın mı olmak istiyosun?
acet o adam asnin evli olduğunu biliyor mu
Çocuğun var mı varsa çocuğunu bir düşün istersen
Her ilgi görmeyen kadın/ erkek aldatsa ne olurdu peki???
Kimsenin hikayesi bitmedi kınamak istemem seni ama bir erkeğe gidip bu şekilde mutlu olamazsın o erkek senin evli olduğunu bilip senle görüşüyorsa zaten onun iyi biri olmadığını gösterir ha böyle mutluysan boşan hayatına bak ama evliyken yapma aaaa kendine yapma en başta
- Düzenlendi
acet Eşinizden şikayet ediyorsunuz, ilgisizliğini gerekçe olarak sunuyorsunuz.Yaptığınızı ailenizin durumu ve imkansızlıklarınız ile normalleştirerek kendinizi avutmaya çalışıyorsunuz. Ama siz de şikayet edilecek, doğru yolun farkında iken yanlışa sürüklenen eş olmayı tercih ediyorsunuz. Aslında geçici hevesleriniz ile sadece eşinizi değil kendinizi de aldatıyorsunuz. Eğer böyle bir kadın olmayı kendinize yakıştırıyorsanız siz bilirsiniz. Bedelini göze alabiliyorsanız hayat sizin hayatınız..
acet yol yakınken tövbe et,eşin ilğisiz odunun tekiyse boşan dilediğin insanla konuş evlen,ama bu yaptığının Allah katında affı yok,ona göre..
acet seni yargılamıyorm cnm çok da üzüldüm haline yerinde olmak istemezdim ama yerinde olsam da namusumu kimse için değil kendim için taşıyorum bunu düşünerek hareket ederdim o adamla mutlu değilsen boşanır mutlu olduğun insanla yuvanı kurarsn ama şunu da bil evli olduğunu bile bile konuşan adamdan da hayır gelmez bu şekilde devam etmeden kendin için ya boşan ya da ihanet etme kimseye kocanın hayırsız olmasıni geç kocanın seni aldatması dahil hiçbir sebep seni aldatmaya yöneltemez
acet bosanmanin bi yolunu bul bence kendi namusun icin en azindan. Maalesef bizim toplumumuzda kadinla erkegin aldatmasi arasinda daglar kadar fark var ama ikisi de ayni bokun laciverti, ayni namussuzluk. Cocugun var mi bilmiyorum ama ilerde cocuguna senle ilgili kotu konusmasinlar esinden ayrilmanin bi yolunu bul canim. Seni asla kinamiyorum yargilamiyorum hepimiz insaniz hata bizler icin. Zaten sen kendi agzinla yazdin yaptigimin namussuzluk oldugunu biliyorum diye. O yuzden arkadasim hayatinda yeni bi defter acmaya bak. Konustugun adam evli oldugunu biliyor mu
acet simdi postlarina baktim esinin gay olup olmadigiyla ilgili bi post acmissin hatta ben de yorum yapmisim. Canim siz zaten saglikli bi evliligin icinde degilsiniz. Ilgisizligi eve gelmemeyi birak bu durum bile bosanmayi dusunmek icin en buyuk sebep. Bence sen once kesinlikle
Bi yol bul ve evliligini bitir
acet benim eşimde sabah saat 8 de evden çıkar akşam 6 gibi gelir üstünü değiştirir duşunu alır bakımını yapar evden çıkar gidider ya kahveye okeye yada cafeye arkadaşlarıyla geçe 2 den aşağıya eve gelmez gün içinde ararım bazen açar bazen açmaz dışardaykende aynı şekilde ne çocukla ilgilenir ne benle bnim kızımda uyaran eksiliği var birde eğitimiyle kreşiyle doktoruyla herşeyiyle ben ilgilnirim verir altıma arabayı elime parayı gerisiyle ilgilenmez bile nereye gittim nerden geldim nerden çıktım sormaz bile sonra gelir birde bana sen kadınmısın erkeksin sen der herşeyle tak ilgilenince her ortama tek girince insan kendini korumaya alıyor hayliyle birde üzerine hakeret yerim ama senin yaptığın çok yanlış bu eşimi aldataçağım anlamına gelmez bir an önce kendine gel bence bu hayatta insan bence bir namusu için iki evladı için yaşar.
acet benim gorumcem tam senin yaptığını yaptı sonra yalanı ortaya çıktı ne orosbulugu kaldı ne başka şeylerin fotoğraflar mesajlar ama bir oğlu vardı aldılar elinden göstermiyorlar şimdi de gorumcem de ilgi görmediği için aldattığını söyledi. Ama yalancının mumu yatsıya kadar yanar ailen arkanda durmuyorsa devlet var sığınma evleri var kusura bakma ama böyle bir şeyin hiçbir bahanesi olamaz .eşim şimdi gorumcemle konuşmuyor. Hep kafalari eğildi yere sende öyle mi olmak istiyorsun
- Düzenlendi
Siz vicdaninizi rahatlatmak için bu postu acmissiniz ama kimse size hak vermez yaptığınız şey çok yanlış gerekçe ne olursa olsun kendinize bu kötülüğü yapmayın mutsuz evlilik olur ilgisiz eş olur ama herkesin gözünde kocasını aldatan namusunu hiçe sayan kadın olmak kendinize yapacağınız en büyük kötülük evet eşiniz çok kötü biri olabilir aldatilmayi hakediyor anlamına gelmez bu. 2 yıllık evliyim kocamla aynı yatakta uyuduğum gün sayısı iki ayı geçmez sürekli görevde ve ben hep yalnızım hele bir de operasyon olsun günlerce irtibata gecemem ama başım dik onurumla kocamı beklerim aldatmak bahanelere siginmaktir başınızı öne eğmeyin bir adam için onurunuzdan vazgeçmeyin
acet görüştüğün kişi senin evli olduğunu bile bile görüşüyorsa onun niyetinin iyi olmadığını düşünüyorum. Sanki senden faydalanmak istiyor gibi. Bugün olmasa yarın yakınlasacaksınız. Yaşadıklarınız çok zordur hiç sevilmiyorsunuzdur hiç önemsenmiyorsunuzdur biri sizin eksik olan ihtiyaçlarınızı gidermeye çalışıyor gibi görünse de ilerde çok pişman olursunuz. Yol yakınken vazgeçin. Kendiniz için ne yapabilirsiniz onu düşünün.
acet Aldatmanın hiçbir bahanesi olamaz ya. Aldatma gibi çirkin bir şeyi böyle kalıplara sığdırmaya çalışmayın. Aranız kötüyse boşanırsınız çekip gidersin. Yok ilgi görmüyorum, sevgi görmüyorum vs vs vicdanın rahatlatmak için kendini kandırıyorsun
acet
Eşiniz yaptığı hiçbir şey sizi hakli cikarmaz vizdan rahatlamaya çalışmış burdada bizden haklısın dememizi beklemişsiniz ama öyle olmaz bu işler. Zaten son zamanlarda burda işin suyu çıktı.
İtibariniza sahip çıkın ve her şeyi göze alarak boşanın.
acet eninde spnunda duyulucak duyulmadan boşan gerçekten duyulunca daha kötü olucak bu defa kocanın sana oıan ilgisizliğini bile elinde tutamıcan çünki o hakı taraf olucak en azanından boşan aiıen sana destek olmasa bile sen kendin yapamazmısın birşeyler ama benden söylemesi duyulursa çok daha kötü olucak