Eucleas herkes bir değil buluşup o kişiyle bir gelecek yada ilerisini düşünerek zaten gitmedim ilk ve son bişey oldu. Eşimde kızlarla geziyor buluşuyordu neden erkek buluşur kadın yapamazmı kafasındasınız? Üstelik eşimde tanıyordu o kişiyi Benim niyetim başka olsaydı zaten eşimle barışmazdım bile. Burda beni bilende biliyor ne yaşandığını bilmeden yargılamayın. Siz sadece bu detayı biliyorsunuz sadece insanlar kendine bakmadan önce karşıdaki insanı yargı dağıtmaya başlamış sonucta siz benim hayatımı ben sizin hayatınızı bilmiyorum değil mi ? Burda post sahibine yazıyorum ben post sahibine konusacağınıza neden benim yorumuma atlıyorsunuz ki? Bir iyi sizsiniz demi :) birşey bilip bilmeden konuşmayın. Ben kendimi biliyorum kendimden de eminim en azından eşimin karşısına geçip yaptığımın hata olduğunu söyleyip özür diledim gerçekleri anlattım gizli saklı bişey yapmadım eşimden. Ve eşimle beraberkende olmadı bu durum eşimle herşeyimiz bitmişti evi bile dağıtmaya başlamıştık aramızdaki yaşananları anlatmaya gerek yok çünkü siz önce kendinizi yargılayın sonra insanların işine burnunuzu sokarsınız.
Eşimi aldatmaya başladım......