annistostistosu utaniyorsan yatağa gir öyle bekle🙊
Ne yapabilirim
annistostistosu tek çaresi eşinden utanmaman kocan ya sonuçta hayatının yarısı belki de tamamı canın yani neden utanıyorsun aksine bütün çılgınlıklarını göster içinden ne geliyorsa ayrıca o giymem dediğin şeyleri giy bi kere dene emin ol seninde hoşuna gider ve utanmanı yendiğinde emin ol bu sorunun olmaz 💐
HurremSultan ahahah kendimi dişünemedim bile öyle ama denemem lazım mecbur böyle gitmez yoksa😆
berenmiss doğru söylüyorsun cnm eşim spnuçta utanmamam lazım ama işte ne bileyim burada yazılanları ufak ufak denemekle başlamam lazım ❤️
annistostistosu eşin sonuçta cekinelecek bir durum yok emin olun daha güzel olacak 🌸
annistostistosu ben giyer odaya geçerim eşime mesaj atarım 👌🏻🔥 hatta bazen resim atarım dkdkkmdkd
HurremSultan çok sağolun tavsiyeleriniz için ❤️❤️
perimasali802_ çok sağol canım tavsiyelerin için ❤️❤️
annistostistosu Rica ederim 💗
annistostistosu canım kendine neyden tahrik oldıgunu sor kendi kendine düşün bunu eminim cevabı biliyorsun öyle giyin ve öyle davran eşin ışıkları tamamen kapattıgında utanman daha az olası bende oyle olıyor en azından birde öyle dene düşünce gücü herşeydir bana göre
- Düzenlendi
annistostistosu vajinani iceriye dogru cekiyor olabilirmisin? Yani sıkmayayım derken aslinda o noktana konsantre oldugun icin sıkıyordundur belki. Asagiya dogru itmeye calis yani ay nasil söylesem cis yapar gibi o sekilde daha genisleyebilir. Ben bu cözümü buldum. Ilklerimde kasmayayim derken hep yukariya cekiyordum vajenimi sanki sonra sana anlatzigim gibi yapinca duzeldi. O sekilde bidaha aci hissetmedim.
yineben Allah Allah çok şaşırdım hiç duymamıştım deniycem hemen 🤔 çok teşekkür ederim cnm
annistostistosu naptın kız giydin mid kdkdmdm
annistostistosu içine gireceği zaman nefel al ver sonra idrarını yapacakmışsn gibi kendini sal aşağıdan serbest bırak
O sırada hemen öpüş öpüşürken de içine girmeye başlassn daha rahat oluyor
Hem zevkine bak hem idrar yapiyormussun gibi Altan rahat bırak aç
- Düzenlendi
bebeginibekleyenn Bende deli gibi ıslanıyorum istekli oluyorum girince canım acıyor, bazen geçiyor bazende hep kalıyor o acı, işimiz bitene kadar. Bu çiş yapar gibi bırakmayı deniycem bakalım 🥲
Usnac95
Enfeksiyon olmadığından emin tahlilin verin istersesniz
Bende de yanma ağrı fazlaydı enfeksiyon için fitil verdiler
Akşam kullandım gece bı uyandım lavaboya gidince sarı sarı kocaman enfeksiyon aktı
O günden sonra iliskilerde acı yasamadm
bebeginibekleyenn Aslında bir ara gittim enfeksiyon yok dedi doktor o zaman, yine acıyordu. İlişkiye tam olarak adapte olamayıp başlayıncaya acı oluyor bende sanırım.
Ama yine bir muayene olmakta fayda var
Usnac95
Aynen ama idrar taktiği işe yarıyor sonra zamanla kendiliğinden oluyor
İlişkiden 1s saat önce kas gevşetici içenlerde var
HurremSultan yatağa çıplak girdim 🙈🙈 çok beğendi bu taktiği
annistostistosu ne yaptınız nasıl geçti taktik varsa alırım,🤣