aayhhh Biz 1saat sex yaptığımız için bittiyinde aşırı yorgun oluyoruz 10dakika uzanır dinleniriz son zamanlarda uyuya kalıyoruz sabaha karşı duş alıyoruz. Ama öncesinde sexden önce duş bittiyindede duş . Baya yorucu oluyor 🥵
cileklilolipop aayhhh 1 saat boyunca eşin hiç bosalmiyor mu yoksa on sevişme, boşalma , tekrar sevişme fln mi 1 saat sürüyor
kimkimki aayhhh hahahah bunu nasıl anlatayım diye düşünüyordum neyse ki sen anlatmışsın yerime 🤣 ikiler üçler okuyunca dedim sabah işe gitmiyor mu bu millet 🤣😀
romeonunjulieti Ayyy onu bunu unutun şimdi çok güzel Gecelik ve jartiyerli çorap aldimmmmmm bi gece fik fik var 😂
monikaa cileklilolipop bence de bazen de sessizce gözümüzün içine baka baka seks yapıyoruz onun tadıda ayrı güzel
cileklilolipop Mom88 evet benim de iki tane var. 7 ay önce doğum yaptım doğumdan sonra biraz isteksizlik oldu oda yorgunluktan dolayı 🥺
HurremSultan cileklilolipop ben genelde yatağa bayılırım hiç birşey yapmam eşim koşa koşa pipisini yıkar 😂😂😂 birde ben telefona bakarım sonra sariliriz bazen falan ne bilim genelde sabah dus alırım birde bazen üzerime şey ediyor yada çok hararetli geçtiyse hemen duş alırım çünkü enerjim baya bitiyor benim
kanalize cileklilolipop doğrudur ilki uzun sürdüğünden perte çıkıyoruz biz ve ilkinin ateşini dğerleri vermiyor sanki
kanalize marshmallowgril 3-4 iyi gene ara vererek belki ama 5-10 var burada 🙃 hayal dünyası çok geniş (yalancı diyelim)
cileklilolipop Sukran ya çocuğumuz yokken duşta çok yapardık ama mecbur artık biri çocukların yanında durmalı 🥺
HurremSultan cileklilolipop valla öyle yorgun düşüyorum ki 😂😂 birde pervane açık yatiyoruz saçım ıslak olunca kafam acıyor 😂 ama bir olmassa olmazim var GİDER ESİMİN DONU VE ATLETİNİ GİYER UYURUM