marshmallowgril kanalize Bence atıyor ya bir gecede üç dört defa asla yapamaz. Hani diyelim 1 senedir görüşmüyorsun o özlem o tutkuyla olur belki. Ama her seferinde üst üste 3,4 defa yapılmaz hepsi EGO kasmak peşinde
cileklilolipop kanalize evet geçenlerde içimden çıktığında daha sertti birdaha yaptık. 2-3 saat sonra tekrar yaptık
Coolness Eskobar kraliçesi olduğu kesinde, tombulum öyle bazığğğğları gibi çöplük horozu olmaya meraklı değildir 👁️
cileklilolipop marshmallowgril Ben her gece 3-4 defa yapıyoruz diye bir şey mi yazmisim ? Mesela bazen 15 gün yapamadığımız oluyor 15. Gün o gece 3 defa yaptığımız hayli hayli oluyor. Rekorumuz 4 👅
kanalize marshmallowgril 3-4 iyi gene ara vererek belki ama 5-10 var burada 🙃 hayal dünyası çok geniş (yalancı diyelim)
pembeahtapot marshmallowgril bana da öyle geliyor ya böyle diyince bazı arkadaşlar insan kendini sorguluyor 😅bende eşimde düşkünüz ama öyle her defasında üst üste asla olmadı ya zaman geçti ya da ilk zamanlar oldu bu durum ana bazılarının adı çıkmış geri vites atmamak için bence 😅😂
HurremSultan marshmallowgril hergun yazmamış ki bazı zamanlat evli insanlar hergun yapamaz özler yorgun değildir yapar biraz oturur yakınken tekrar yapmak ister vs. Vs. Siz hiç yapmadınız diye kimse yapmıyor mu🥲 hergun hergun dört beş posta atan adam dildo kullanıyordur karısına başka açıklaması olamaz ama bu konuda haklısın 😂😂😂
Elmasekeri cileklilolipop sex i sevişmeye tercih ederim ben genelde bir kez daha yapabilmek için sırnaşıyorum 😂😂🤭🤭
kanalize cileklilolipop doğrudur ilki uzun sürdüğünden perte çıkıyoruz biz ve ilkinin ateşini dğerleri vermiyor sanki
marshmallowgril cileklilolipop Allah sayısını daha da arttırsın güzelim Ne diyeyim ama ben inanmıyorum
Mom88 cileklilolipop 10 gün eşimden ayrıydık gece boyu 3 kez yaptık ve 3 çocuğum var😅yani imkansız bi durum değil bence eşimde istekli bende maşallah diyeyim ☺️
abasiyanik cileklilolipop hemen kendimizi yıkamaya gideriz sonrasında balkonda sigara soğuk birşeyler içer uykuya geçeriz 😂hafta sonları ise tekrarı yapılır 2-3post atılır
simg01 cileklilolipop biz de genelde ilk seferden yarım saat sonra ikinci yi yapıyoruz. Ertesi gün tatilse. Sarılıp uzanıyoruz biraz hatta bazen uyuyoruz. Sonra tekrar uyanıp son bir defa sonra da duşa koşuyoruz hemen 😅😅
usengecanne cileklilolipop Eşim öpüyor teşekkür ediyor 😂 Sonra duşa gidiyor ben hala aynı pozisyonda yatakta yatıyor oluyorum 😂
monikaa cileklilolipop benim kocişko seksten sonra biraz kalkar gider sigara içip 2.için yanaşır bazen sarılıp uyuyakalırız sabah duş alırız bazen seksten hemen sonra duşa gireriz 😚 bazen sohbet ederiz ama seks esnasında sohbet edip birbirimizi yönlendirmek aşırı hoş oluyor ve beraber boşalıyoruz
cileklilolipop Mom88 evet benim de iki tane var. 7 ay önce doğum yaptım doğumdan sonra biraz isteksizlik oldu oda yorgunluktan dolayı 🥺