melekk123 kuzum ben ayıptır söylemesi 3 evlilik yaptım🙈zaman geri gelseydi çocukların babaları olan ilk eşimle devam etmek isterdim. Bir yerden sonra hepsi aynı,insan kendiyle mutlu olmayı öğreniyor,bir de bizdeki bağlanma durumu erkeklerin gibi değil evlenecek kadar sevdiysen gerisinin çok önemi yok sen iyiysen herkes iyi olur sen kötüysen herkes kötü düşünür milleti kafaya takma çok.fizikwel özellikler yatağına aldıysan senin için yeterli demekki bu durum erkelerin gibi değil kadın seviyor yani kilo alsa da seviyor kel olsa da seviyor çirkin olsa da seviyor yüzü yansa da seviyor kolu kopsa da seviyor,bir kere sevdimi hep seviyor, çok takılmamak lazım ileriye pişmanlık yokken pişmanlık düşünülürse gerçekleşir o yüzden çok o yollarda düşünülmemeli.
Ayrıca yukardaki mesajlardan sanki sen gençsin de o yaş almış olacak sana ayak uydurmayacak vs gibi bir izlenim aldım ama bizim için üzücü bir şey ama şu bir gerçek kadın erkekten daha erken çöküyor fiziksel anlamda.kaldı ki bu ayak uydurmanın en önemli tarafı cinselliktir o da ilerde bahtına ne çıkarsa yani çokta takılmamak lazım,androlojilerin önü 30 yaşında gencecik çocuklar kaynıyor ne 50 yaşında adamlar varki zımba gibi