_OceanLove fidansc genelde göğüs hassasiyeti, göğüs ağrısı olur derler en sık rastlanan belirtilerden bu yada adet sancısı gibi olupta adet olmamak, yerleşme kanaması (Her kadında görülmez) birde sık idrara çıkma, baş ağrısı bunlar var
buzdankalpler fidansc telepatiyle diyesim geldi 😂😂😂😂 belirtiler adet öncesi belirtilerle aynı o yüzden gecikme olmadan anlaman imkansız. Her gecikme de hamilelik olmuyor malesef stres veya çevresel etkilerden de geçilebiliyo rabbim tez zamanda nasip etsin. Biz 1 yıldır korunmayı bıraktık diyecektim ztn korunmadığımız aklıma geldi allah ne zaman nasip ederse olur
ikicocukannesi fidansc ilk ise zor bence ama ikinci de ben kendi bedenimi tanıdığım için anlamıştım bende kasık ağrısı olmuştu baş ağrısı halsizlik bacaklarımda dermansızlık ve sızı gibi bir ağrı ama en en önemli belirtiler normalde kahve kolik bir insanım kahve içesim gelmemesi kokulara hassasiyetim hemen başlıyor millet 6. Hafta diyor ama bende erken oluyor birinci de anlamadım ama 2. De zaten bu belirtilerden sürpriz bir gebelik öğrendim
ikicocukannesi eymenn21 ben iki gebeliği kendim test yapıp saglık ocağına gittiğimde 5 haftalık oluyorlar bu belirtiler 1 ay dolmadan oluyor 28 günde regl olan biriyim düzenlidir yıllardır 24-25. Gün yani ortalama bunları anlıyorum ergen gebelik testi ile zaten çıkıyor ama bu bir tık iyileri oluyor onunla dene derim isim inan ki unuttum hatırlasam söylerdim sana
eymenn21 ikicocukannesi sağol teşekkür ederim geri dönüşünüz için normalde duzfnli olur adetim şuan 9 gün gecikti olmadım test yaptım onda negatif
Oluyorumanlasana fidansc çok düşük bir ihtimal kanda çıkabilir ama acele etme stres çok kötü etkiliyor insanı sakince gününü bekle zaten adetin 3 4 gün geçmesi lazım kanda çıkması için
merakl1 fidansc test olmadan olmaz o iş neden test olmadan diye düşünüyorsunuz negatif çıkarsa üzülmeyin falan diye mi anlamadım? Ben adet olmama 5gün varken test yaptığımda öğrenmiştim hamile olduğumu bel kasık ağrım vardı hatta adet olurum diye düşünüyordum ama hamile olduğumu öğrendim ☺️
fidansc merakl1 bende de var bel ve kaşık ağrısı son iki gün kaldı adetime Allah herşeyin hayırlısını versin
kizatasozu merakl1 aynı ben 5 gün vardı adetime aşırı halsizdim dermanım yoktu çok uyuyodum çok acikiyodum gündüz asla uyumayan ben 3 kere uyuyodum ben bunlardan şüphelenip test yapmıştım nal gibi iki çizgi çıkmıştı 🥺🤣
Blondie fidansc bende gögüs hassasiyeti şişlik gögüslerime dokunamaz oldum kasık ağrısı sanki adet olacakmışım gibi sık idrara çıkma birde duygusallık😂 adetim geciktiğinde hissettim hamile olduğumu ertesi gün hapı içmiştim bide içim rahat olması gerekirdi ama dedimki ben kesin hamileyim test yaptım cıktı adetim gecikmişti ama benim
merakl1 kizatasozu 😂😂 ben merakimdan nasıl yapılıyo diye deniyim dedim arkadaşımda hamile kalmaya çalışıyodu kaç tane yaptın bide ben deniyim falan dedim şok oldum 😂