yineben kocamdakocamm bu aralar çok giden oldu gördün müüü😅 ayy herkes bi kasıntı herkes birbirine sataşıyor ve konu ne olursa olsun ekonomiye geliyor artik yetooo 😂😂😂
miracle__ kocamdakocamm ben de orayı çok seviyordum ama biri bi şey yazsın hemen duyar tayfası linç kraliçeleri boy gösteriyor. Herkes müko anne 😏 sıkıldım biraz
blabla miracle__ yaa çok şükürrrr 🌸 Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inan 💜 bebişin kız mı erkek mi kaç aylık
blabla kocamdakocamm yok ay ben kidste sadece kızımla alakalı soru soruyorum oda çok nadir post açmayı sevmiyorum
blabla yineben yok ay bende gördüm o postları 😂 ama ben değilim 3. Kişisin bunu soran kidste sadece kızımla alakalı soru soruyorum oda çok nadir
kocamdakocamm miracle__ Malesf ki çok öyle insan var orada hazır olda bekliyorlar resmen ama hepsi klavye dekilanlilgi yapıyor normal hayatta fasa fısolar emin ol 😂😂
perimasali802_ blabla kiz sormalari gayet normal çünkü orda cinsellik olunca konu linç oluyor ve hâliyle kimse yazmak istemiyor oraya yani canini sıkma bide bugünkü post hâliyle baya linç aldi 😂 senlik bir durum yok 💐
blabla yineben gibiiii😂😂😂😀 ama orada herkes saldırmaya hazır 😂😂😂😂 yani linç yemedim hiç ama genelde öyle yapıyolar
yineben blabla ahahahahahahaaaayyy bi de o var tabi. Instagram postunu bi ben acmadim galiba saat basi aciliyor istigram istigram bide ismini yanlis yaziyorlar ya
kocamdakocamm perimasali802_ Kız derkeni mi war daha bunun 😂😂 Hepiniz ateşli hatunlarsinz ben gibi 😂😂
yineben blabla ya tamam gitti iste ne yapabiliriz, aglayinca da geri gelmeyecek. Türkiyedeyiz hersey olabilir, birileri hala bunun farkinda degil😂
kleopatranizzz blabla Yarışmaya nereden katılıyorsun? Ne zaman gelir 2. Post ? şimdiden başarılar dilerim jhkgkgkgk
blabla kleopatranizzz yarışmaya sivastan katılıyorum efenimmm😂😂😂 2.posta duruma göre bakacağız ilk önce buranın atmosferine alışmam lazım 😂😂😂😂😂