blabla kleopatranizzz yarışmaya sivastan katılıyorum efenimmm😂😂😂 2.posta duruma göre bakacağız ilk önce buranın atmosferine alışmam lazım 😂😂😂😂😂
blabla kleopatranizzz sağolun efenimm💖😂😂 huyum kurusun kızzz her ortama ayak uydururum 😂😂😂😂😂 ama ben hayatın boyunca hiç açık çok bu konuları konuşmuş değildim kimseye özelimi anlatmam bakalım burda neler olacakkkk😂😂😂
kocamdakocamm miracle__ Malesf ki çok öyle insan var orada hazır olda bekliyorlar resmen ama hepsi klavye dekilanlilgi yapıyor normal hayatta fasa fısolar emin ol 😂😂
kocamdakocamm blabla Hahah sen bensin bende her ortama ayak uydururum 😂😂 ama ben herseyi konuşurum hiç çekinmem utanma yok bende 😂😂
kleopatranizzz blabla Dediii veeeee 2. Postunda herşeyini döktü jgkgkgk takılıyorum sakın yanlış anlama 😊
kocamdakocamm perimasali802_ Kız derkeni mi war daha bunun 😂😂 Hepiniz ateşli hatunlarsinz ben gibi 😂😂
blabla kocamdakocamm hahahahha burcun neee ikizlerim bennn 😂😂😂 ama her ortamda sevdiririm kendimi 😂yok ay ben utanıyorum çok çok aşırı ateşli de değilim orta halliyim burası beni nasıl yapacak merakla bekliyorum hahhahahaha😂
blabla kleopatranizzz yok ay ne yanlış anlaması gırgır şamata ve birazda kaynaşıyoruzzz😂😂😂😂 takılmam ben öyle şeylere neyse hanımlar benu açarsınız artıkkkk kendimi sizin huzurlu kollarınıza bırakıyorummmmmm💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
kocamdakocamm blabla Ben başak kadınıyım 🔥🔥🫦🫦 bende aynı sekildeyim konuşmayı ve gülmeyi çok severim 😂😂 Ateşle hatun derler bana arkadas cevremmm 😂😂😂🔥🔥🔥
blabla kleopatranizzz ahaaaaa tamam okey ikimizde aynı kafadan sayılırızzzz mükemmellllll burç arkadaşımı buldummm😂😂😂 burucumu çok severim bir tek kararsızlık hariç
blabla kleopatranizzz işte bak o yüzden hemencecik bulduk birbirimiziiii ay ben burayı şimdiden çok sevdimmmm😂