blabla kleopatranizzz işte bak o yüzden hemencecik bulduk birbirimiziiii ay ben burayı şimdiden çok sevdimmmm😂
kleopatranizzz blabla Ayrılma kız hazır beni de uyku tutmamışken iki sohbet edelim fjfjfjfj kaç yaşındasın evli misin çocuğun var mı?
blabla kleopatranizzz edelimm benimde uykum yok valla😂 öhöm öhöm başlıyorum hemen 21 yaşındayım 2 senelik evliyim Eylül’de 3 olacak 😍😍😍 1 tanecik dünyalar tatlısı minnoş bir kızım varrr (gurban vereneee gurban vereneeee) 5 buçuk aylık kızım Sennnn ?
kleopatranizzz blabla Ayy Allahım bağışlasın güzel yavrunu,bende 26 yaşında 6 yıllık evli 2 çocuk annesiyim oğlum 4, kızım 1 yaşında🥰🥰
kocamdakocamm blabla Bende 26 yaşındayım 2 tane oğlum war İstanbulda yaşında 8 senelik evliyim 🌸❤️ Büyük oglum 4.5 yaşında küçük oğlum 2.5 yaşında
kocamdakocamm blabla Bi posta etiketledim seni bak 😂😂 Attığım o siyahlıyi giyicem taşlı olanı 😂😂 Yok yok aklımdasın mutlaka yazicam sana
blabla kleopatranizzz aminn cümlemizin evladını 💜🌸 Kız valla sizler çok tecrübelisiniz bana Bilgi aktarın😂
perimasali802_ blabla kiz sormalari gayet normal çünkü orda cinsellik olunca konu linç oluyor ve hâliyle kimse yazmak istemiyor oraya yani canini sıkma bide bugünkü post hâliyle baya linç aldi 😂 senlik bir durum yok 💐
blabla perimasali802_ evet çok saçma biraz tamam özel hayat ama kimse kimseyi tanımıyor ki her şeyi geçtim bunlar çok olağan şeyler
lanjalee perimasali802_ bugün yürürken kafamı tabelaya çarptım sonra arayıp belediyeye şikayet ettim benim boyum kısa olmasına rağmen nasıl çarparım bi düşünün isterseniz dedim 😂😅 adam kesin deli sanmıştır beni ama kafam çok acıdı napayım