fatmake perimasali802_ ellerinin vücudumda gezdirmesi karnımı öpmesi boyun sırt aşırı hoşuma gidiyo kibarca konuşurum oda aynı şekilde yakıyorsun beni yanıyorum vs şeyler
Elmasekeri perimasali802_ perim affet beni misafir vardı birde üstüne şarjım bitince gelmedim buraya 🫣🫣🫣hemen sorunu cevaplayayım 🤭😋 Beni sıkı sıkı kavraması 🤫🫣 bacaklarımı okşaması🤤 Benimde sanırım kulak çevresinde fetişim var oralara dokununca dudaklarıyla uçuyorum sanki acayip bişey oluyor fena azdırıyor 🫣🤭😋 Son olarak çenemden tutması ve kalçamı okşaması 🤭😋
perimasali802_ Elmasekeri kız sen varya sen 🔥 Ten uyumu bu olsa gerek 🔥 Hep böyle olun 💕 Hiç sorun değil aşkım 😚
linosko perimasali802_ benimde kalçamı okşaması ve boynumda dilini kullanması hee bide azıcık küfürden hoşlanıyor olabilirim o esnada🫣
Birmutlulukkutusu Ay bu post niye coşmamış 🤤🤤 Boynum ve memikler her daim eli ağzı memiklerimde her gün oynaaar ben de diyorum bak bu isin sonu kötü bitecek huylanıyoruuuumm benimki yoruluyorda her gun pes pese olunca 😵💫🤪😅😅
perimasali802_ Birmutlulukkutusu coşturun😅 Millet sıkıldı galiba 😁 hergunmu kiz nefes aldırın biraz memislere 🔥