Birmutlulukkutusu perimasali802_ 😂😂😂 Memelerim büyücek yumusadi bebem emiyoken hasres kalmisti yatarken hep elliyo ya 😅😅
Elmasekeri perimasali802_ çok isterim çokta severim 😋 ama bebeler bizimle uyudu uyandı evde misafir vardı pek mümkün değil anlayacağın🫣
Elmasekeri perimasali802_ akşam da kocam yok 😭😭 Ortada kaldım periiii🤣🤣🤣 Nasreddin hocanın helva hikayesine benzedi bizimkisi🤣🤣🤣
perimasali802_ linosko abarti değilde hani yorulur insan günlük hayata yoruluyoruz ee hâliyle gece insan bitkin oluyor yoksa neden olmasin Yoksa o senmisin yazan 😅
Birmutlulukkutusu perimasali802_ Valla bekarken neden yoruluyomusum sorguluyorum bazen… Hadi yeni evliyken iyidi de bazen o istese ben isteyemiyorum kiiii libido bende göklerde… yada bazen banyoyu yeni yikamis oluyorum istiyom ama istemiyom 😬😂😂
perimasali802_ linosko cinsellik te sinir olmaz İstek varsa sabah akşam yap yani farketmez Ama yapani da takdir ederim her gün her gün yapıyorsa ve üstüne üç kerede boşalıyormus bide Ya yeni evlidir yada muhtemelen bir sorun var 🤣
perimasali802_ Elmasekeri 😂😂ah geçmiş olsun Yatağa bağla gitmesin söyle once beni söndür sonra gidersin 🤪 Spiral kanaman var tabi yapamazsın 🙈😅