perimasali802_ kanlibela kondom kullanıyorum genelde ama bnde şahsen rahatsızim ya ilaca güvenemiyorum unuturum vs diye ya implant yada spiral olacak
Medusa kanlibela Hap istiyosan kullanabilirsin. Yasmin veya yazz önerebilirim eğer emzirme gibi bi durumun yoksa
yigit_yagiz_moms kanlibela aylık değil de 3 aylık iğne kullanabiliyor emziren anneler. Ama ilk zamanlar ara kanama lekelenme falan yapıyormuş ben o yüzden cesaret edemedim
sananee kanlibela Kondom ve geri çekilme kullanıyorum ama spiral takacağım büyük ihtimalle güvenmiyorum çünkü
123loriyy kanlibela eczaneden aylık ya da 3 aylık iğneler var onlardan alıp sağlık ocağında vurdurabiltisn ben 2 buçuk senedir 3 aylık iğne kullanıyorum bi skıntı yaşamadım istersen bi sor eczaneye ya da sağlık ocağına
sevimlikedi Hapların koruma oranı yüksek olabilir ama çevremde hap kullanipta çocuk sahibi olamayan bir çift var malesef çok uzun süre hapla korunmuslar😔
busbutun sevimlikedi hap ya da iğneden o yüzden korkuyorum aslında eşimde ertesi gün hapı alırız şüphelenince onu kullanırsın diyor prezervatif kullanırım diyor ona da çok güvenmek istemiyorum ama güven diyor bilmiyorum ya ben artık düşünmüyorum da ilerde düşünürsem diye belki tamamen de kestirip atmak istiyoruz düzenli hap ya da iğne ilerde olmuyormuş diye duydum
mylittlebabym Emziriyorum, cerazette adlı doğum kontrol hapını kullanıyorum. Olumsuz bir etki gözlemlemedim hemde en güvenilir yöntemlerden biri. Tabi ek olarak prezervatif ve geri çekilme de kullanıyoruz ne olur ne olmaz sadece hapa güvenmemek lazım.
busbutun kanlibela bende şu an bu durumdan muzdaribim valla eşim kullanacağım dedi mecbur çünkü biz geri çekilmeyle hamile kaldım ben
123loriyy busbutun canım oluyor diye biliyor iğneyi bırakı. A kendini vücuttu 6 ay da diye atıyor diye biliyorum eğer yanlış bilmiyorsam sen yine sor eczaneye benim 2 tane çocuğum var araları 15 ay . Spirali kan değerim düşük olunca takmadı bana da doktorum önerdi öyle yaptım iğneyi
busbutun 123loriyy ben şimdi hamileyim ilki bir yaşında onlarında işte arada 14 ay olacak aynı senin gibi yani zor oluyor bende uzun süre düşünmüyorum o yüzden bi çözüm bulmam lazım spiralli hamile kalan var hemde acısı kanaması vs beni korkutuyor iğne istiyorum da eşim ya hiç olmazsa diyor ondan korkuyorum