Elmasekeri Birmutlulukkutusu günaydın bebiş 😙 Ben eşimin ağır hareket edişini karmaşık konuşmalarını birde burnunu değiştirmek isterdim 😅😅burnu gargamel in burnu gibi🤣🤣 Kendimde de ellerimi burnumu ve ayaklarımı değiştirmek isterdim huy olarakta çok sinirliyim kaygılıyım bunları değiştirmek isterdim 😂😂😂
Birmutlulukkutusu Elmasekeri Bu erkekler niye koala gibi ağır yasamlar bunlardan hizli benimkide aynı yaa 😬😬
papatyamsigibi Birmutlulukkutusu aşırı sinirli olmamı degiştirmek isterdim. Herkesin bir iş yaparken benim gibi hizlı olmasını isterdim hep bu aralar kendimi yavaşlatmayı isterim. Kusursuzluk takıntımı degiltirmek isterdim. Eşimde ise gamsızlıgını degiştirmek isterim. Birde kavga etsin benimle tartışsın ya kendi kendime tartışıp kavga etmekten yoruldum o da biraz cevap versin ki kavganın şehveti artsın 😂😂😂 susup durmasın karşımda
Elmasekeri papatyamsigibi sen ben olabilirsin herşeyimiz bu kadar benzeyemez yoksa 😃bir an beni tarif ediyorsun sandım eşimde tıpkı eşin gibi 😅😅🫢🫢
Birmutlulukkutusu papatyamsigibi 😂😂😂 Asko kusura bakma ama cok sinirliyim demissin bide adam sana cevp verse kim bilir neler olur😂 Bulmus çözümü adam susmak iyidir bazeeen 😅
Medusa Birmutlulukkutusu Fiziksel olarak, biraz daha uzun olmak isterdim ya😂 Huy olarak, içimde biriktirme huyumu sevmiyorum Eşim de iseee, çabuk sinirlenme huyu değişsin isterdim. Gözüne güneş gelse sinirleniyo herif😂😂
papatyamsigibi Elmasekeri benim gibi sinirli bir insana zaten anca öyle bir eş lazımmış shhdhdhd hep öyle derler biri sakın biri fena 😂😂😂
piyangobileti Birmutlulukkutusu kocayı komple degistiremiyor muyuz zira hiç memnun değilim eee neden evlendin diye sorduğunuzu duyar gibiyim klasik cevap önceden böyle değildi 😂 kendim de mukemmelim maşallah 🤪 some aslan burcu özelliği 😂 şaka yapıyorum tabiki keşke her soylenileni takmasam keşke biraz kinci olsam keşke keşke keşke diye gider
papatyamsigibi piyangobileti hayır aşkom yengeç burcuyum yükselenim ikizler 😂😂😂😂 kocam akrep djfjjfjf
TombulHatun Medusa bana iş yaptırmayıp herşeyi kendi yapacaksa hoş olabilir ben temizlik sonrası kahvesini yaparım 😂😂😂
Elmasekeri papatyamsigibi tartışma esnasında hiç iyi olmuyor ama tartışma tat vermiyor o karşılık vermeyince 😂😂 ama bu iyi birşey o da karşılık verse işler çığırından çıkar yoksa 😅🤭
Medusa TombulHatun Ay yok ya bi rahat vermez😂 Şuraya oturma, şunu yapma, bunu böyle yapma vır vır vır😂
Elmasekeri Birmutlulukkutusu ay valla yaaa Benimkinin konuşması da yavaş 😬 Bazen kelimeleri onun yerine ben söylüyorum o kadar yavaş konuşuyor ki lafın başını unutuyorum 🤣🤣🤣🤣
perimasali802_ Birmutlulukkutusu eşim tam tamına yeter değişim olmaz 😂 ama bende memitolar sıkıntı emzirme den dolayı sarktı ufff