perimasali802_ TombulHatun maşallah enişteye 😂 Seninleyken yapsın ama milletin yaninda yapmasın gerçekten kötü gözler var 👀🥺
TombulHatun perimasali802_ kötü gözleri ayrı fesatlıkları ayrı ben silah zoruyla iş yaptırıyomuşum gibi davranıyo insanlar
perimasali802_ TombulHatun çok haklısın ya gerçekten haset gözlerle bakmasalar dünya ne güzel olurdu 😍 hanimci diyorlardı bide bize tam delirmelikti
papatyamsigibi Elmasekeri kız anca arkasını dönüp koridorda giderken agzında birşeyler geveler anlamam ne dedin diye sorunca da şarkı söylğyordum der 😂
Elmasekeri papatyamsigibi ahhhaa ay valla benim eşimde öyle 😃😅😳ben sorunca da ne dedim ki bişey demedim der ben o anda daha çok sinirlenirim tabii 😅😅😅🫢😳🫣
linosko Birmutlulukkutusu Gobegim bir an önce eritmek istiyorum Allah’tan popom güzel de onu tolere ediyor😅
Birmutlulukkutusu linosko Ne demisler etliyim butluyum mutluyum 😂😂😂 Hem bir dirhem et bin ayıp örter 😂😂
373738 Birmutlulukkutusu kocam adam gibi adamdır vallaha ben razıyım yerim onu muck muck sevmediğim özelliği asla fiziksel bir işe kaldıramazsın onu kızımız olunca yavaş yavaş kendçapında yapmaya başladı artık🤣
373738 Birmutlulukkutusu hahaha bencede napalım elinden gelen herşeyi serer önüme bende görmezden geliyorum artık yapcak bişi yok 🤭