papatyamsigibi piyangobileti hayır aşkom yengeç burcuyum yükselenim ikizler 😂😂😂😂 kocam akrep djfjjfjf
TombulHatun Medusa bana iş yaptırmayıp herşeyi kendi yapacaksa hoş olabilir ben temizlik sonrası kahvesini yaparım 😂😂😂
papatyamsigibi Elmasekeri benim gibi sinirli bir insana zaten anca öyle bir eş lazımmış shhdhdhd hep öyle derler biri sakın biri fena 😂😂😂
Elmasekeri papatyamsigibi tartışma esnasında hiç iyi olmuyor ama tartışma tat vermiyor o karşılık vermeyince 😂😂 ama bu iyi birşey o da karşılık verse işler çığırından çıkar yoksa 😅🤭
Medusa TombulHatun Ay yok ya bi rahat vermez😂 Şuraya oturma, şunu yapma, bunu böyle yapma vır vır vır😂
Birmutlulukkutusu Elmasekeri Bu erkekler niye koala gibi ağır yasamlar bunlardan hizli benimkide aynı yaa 😬😬
Elmasekeri Birmutlulukkutusu ay valla yaaa Benimkinin konuşması da yavaş 😬 Bazen kelimeleri onun yerine ben söylüyorum o kadar yavaş konuşuyor ki lafın başını unutuyorum 🤣🤣🤣🤣
Birmutlulukkutusu papatyamsigibi 😂😂😂 Asko kusura bakma ama cok sinirliyim demissin bide adam sana cevp verse kim bilir neler olur😂 Bulmus çözümü adam susmak iyidir bazeeen 😅
perimasali802_ Birmutlulukkutusu eşim tam tamına yeter değişim olmaz 😂 ama bende memitolar sıkıntı emzirme den dolayı sarktı ufff
meleksen1 Birmutlulukkutusu Şuan kilo almaya takmış durumdayım eski kiloma dönmek istiyorum. Eşimin Fiziksel olarak yok ama huy olarak yavaş olmamasını, bir şeyi yap dediğim anda kalkıp yapmasını isterdim ya 😂
papatyamsigibi Elmasekeri kız anca arkasını dönüp koridorda giderken agzında birşeyler geveler anlamam ne dedin diye sorunca da şarkı söylğyordum der 😂
miracle__ Birmutlulukkutusu kocamın küsüp konuşmama huyunu sevmiyorum. Ve azcık da boyu uzun olsun isterdim. Kendimde de her şeye üzülüp dert etme huyumu sevmiyorum. Boşveeeer diyip geçmek gerek. Fiziksel olarak ayaklarımı beğenmem ve doğumdan sonra göbeğimi
TombulHatun perimasali802_ 6 senedir olmadı bu saatten sonra olmaz ya bu haliyle ideal kızıyorum filan ama nazar etmeyin kocama 😂 bi arq burda anlattm anlattm adama nazar değdi 2 hafta temizlikten kaçtı 😂😂😂