lanjalee Smartlady nasıl başa çıkıyorsun bununla peki Nur ? Yani nasıl bir sabır ? Seni tutan şey ne ?
Smartlady lanjalee Evladım ama gerçekten bazen evlat içinde yakınmamak gerekiyomuş yanimda yatsin diye getirdim hemen babasina giti babasina cok seviyor beni bu kadar sevmiyor
lanjalee Smartlady sevmiyor olamaz seviyordur öyle düşünme hiç anne sevilmez mi ? Babayı daha az görüyorsa ondan öyle yapıyordur
Smartlady lanjalee Evet az goruyor bilmiyorum jale gidmek istiyorm annemlerde arkamda dogru zamani bekliyorum iste
lanjalee Smartlady eğer ailen arkanda ise kendine daha fazla eziyet etme bence . bunu kimseye söylemem kolay kolay ama her böyle yorumunu gördüğümde gerçekten içim acıyo senin için . Bir yerlerde acı çektiğini bilmek çok üzücü 😔
Smartlady lanjalee Evet haklısın acı çekiyorum şu yüreğim kor ….. Allahın yardımyla zamanı gelecek . Ve herşey bitecek jalem dua et ne olur kalbim sikisiyor gercekten
lanjalee Smartlady dularımdasın canım benim umarım feraha kavuşursun en yakın zamanda , Allah yardımcın olsun 🙏
Pembepanterr kanalize ücretsiz nerde var? Devlet hastanesinde falan mı? Tam olarak nedir terapi ? Yani size faydaları neler? İyi gezmeler.. 🥰🌺
bubenimoykum kanalize afiyet olsun son fotoğrafınızı görene kadar bi dergiden fotolar sandım. Offf onlar nasıl sanat eseri mübarek. İyi gelmez mi hiç 😁
kanalize bubenimoykum sağol canım yemek yemeyi seviyorsanız güneydoğu turuna beklerim beraber olsun ☺️
kanalize Smartlady hayatını kimsenin eline bırakma sen değerlisin ben olayları bilmiyorum ama keşke birşeyler yapabilseydik artık elimi nereye atsam kötü evlilikler çok üzülüyorum
kanalize lanjalee dervişin zikri neyse fotoğrafı da o olur gibi oldu biraz Urfa mutfağı diye bir güzellik varmış yoksa alışmakta zorlanırdık 😄insanları da iyi tabi😌
simonedebeauvoir kanalize şu katmer harika ya tam benlik bir mutfağı var benim genlerde bir urfa antep adana net var acı aşığı bir insanım, sende alıştıysan me güzel, uzun zamandır yoktun merak etmiştim
kanalize simonedebeauvoir önce askı almıştım sonra terapi vs ailemin yanındaydım girmek istemedim sarmıyor bazen, acıya bende aşığım ama buraya gelene kadar acı seviyorum ve yiyorum sanmışım geçen bir isot ısırdım ağzım uyuştu yemin ederim yutmayı unuttum bi an 😅😅
kanalize simonedebeauvoir istanbulda yaşıyorsan mükemmel bir katmer yapan yer biliyorum orada da aynısını yapıyorlar
simonedebeauvoir kanalize iyi olmuş canım toparlanman güzel, ajajajaj kız ben çok severim zaten hep oralardan alırım baharatlarımı hatta çiğköftemi kendim yaparım booool booool isot atarım tek ben yiyebilirim 🤣