Kızlar 2 aydır evliyiz şuan bizim her fırsatı değerlendirmemiz lazımken en son pazartesi yakınlaştık sinirim bozuldu bende kocamı çıldırtmak istiyorum öneri verin kudursun azsın ama yüz vermeyeceğim neler yapabilirim çok sinirimi bozdu etklileyip etkileyip yakınlaşmayacağım bir süre aklı başına gelsin

Premsesss99, başlığı Kocamı nasıl azdırırım olarak değiştirdi.

Premsesss99 Belki bana magarana geri dön diyenler olacak ama işte bu yüzden evlenmeden önce bunlar yaşanmamalı bana göre,evet yaşayan herkes böyle olmuyordur mutlaka ama bence evlendikten sonra olmalı ki dediğin gibi sürekli fırsat kollamaya çalışın. Yapman gereken ise kendini biraz geri tut o zaten gelecektir.

Premsesss99 Sen dediğim gibi geri dur eğer sağlıksal bir yönde bir problem yoksa peşinde koşacaktır zaten,o zaman sen yüz verme jgkgkkgkg

kleopatranizzz hastalığı yok dokonunca kalkıyorda
        Bi iki gündür yorgun o ayrı ama çok az cinsel ilişki yaşıyoruz resmen

373738 kız işe yarar ama ben onu kudurtup kaçmak istiyorum madem yakınlaşmıyor bende kudurtup kudurtup bırakmak istiyorum bir kaç gün

Premsesss99 Deneyimsiz mi cinsellikte. Biz eşimden yana sıkıntı çektik biraz. Deneyimsiz olunca erekte problemi yaşadı mesela. E 26 yaşına kadar malum yöntemle boşalınca, ilişkiye adapte olamadı. Belki eşinizde öyle bir sıkıntı var ama size söyleyemiyordur

Premsesss99 jartiyere dayanamıyolar. Bir gün denemiştim kısa etekli bi elbise altına giymiştim jartiyer görünüyodu salona eşimin yanına geçmemle odaya geçmemiz bir oldu 😂

Usnac95 deneyimsiz ikimizde ilk ilişkiyi birbirimizde yaşadık hatta hala boşalma sıkıntısı yaşıyoruz o boşalıyor hep ben boşalamıyorum beni boşaltmak için çok çabalıyor falan

Premsesss99 Sebebini aslında kendiniz dile getirmişsiniz. Siz boşalma problemi yaşadığınız için, ilişki sırasında sizi boşaltmak uzun sürüyorsa bu onu yoruyordur ve bir daha ki ilişki de yine mi geç olacak kafasına giriyordur. Nasıl ki kadınlar genelde erkeklerin erken boşalma probleminde 5 dakika için yatağa girmeye bile değmez kafasına giriyorsa, oda bunu kendince o kadar uzun sürecek bir şey anlamayacağım olarak yorumluyor olabilir. Siz ilişki sırasında daha heyecanlı, uçuyormuş gibi hissettirin hatta bunun için çabalayın.. Belki eşinizle eş zamanlı boşalmanın çözümünü bulursanız, eşiniz için daha heyecan verici olabilir. O zaman o sizinle bir şeyler yaşamak için sabırsızlanacaktır, en azından benim görüşüm bu yönde..🌸

Premsesss99 dekolteli şeyler giyseniz yada kısa şeyler işte önünde frikik verseniz ne biliyim yerden bişey alsanız domalır pozisyonda 🙈 şık bi gecelik giyseniz bi omuzunuzu düşünüp yanına gidip işte napıyosun nasıl geçti günün gibisinden bi muhabet başlatsanız o sırada ellerinzi eşinizin üstünde gezdirseniz gözlerine bakarak falan boynunda kollarında vücudunda kasıklarına yakın bölgede falan sonra öpücek gibi yapıp kalkıp yanından gitseniz 😂 bi etki edermi acaba nasıl yazıyım anlatıyım bilemedim bi çekindim 🙈