Kocamı nasıl azdırırım
- Düzenlendi
Premsesss99 kız bizde öyleydi 10 günde bir ancakti son üç gündür baya iyi gidiyoruz erkekler onu arzuladigimizi duymak istiyor yani ben yanına yaklaşıp kulağına dogru seni çok özledm falan dedm böyle ateşli ateşli sonra otururken bir anda gittim kucağına oturdum sonrası garanti 2 🤣🤣 yattığı yerde kalkacağım ayağına sakso çekmeye başladm falan gayet de kesin sonuç veriyor tabi parfüm vs onlari da kullandın mı kesin diyebilir8m dene bugun mesela şans getirsin 🤣🤣🔥 tabi sen bunları yap geri çekil ama çok da yapma sevmiyorlar çünkü hevesim kırıyorsun diye kaciyormus gibi yap ayağım takıldı falan yalandan düşer gibi yapp
- Düzenlendi
kleopatranizzz yok kız alakası yok biz 2 sene çatır çutur s!kstik öyle evlendik aynı devam 2 bucuk senedirde evli olarak 🤣
Premsesss99 parfümsüz gezme evde seksi giyin şort askılı falan saçlarını sal şöyle çok hafif makyaj yap eline al içeceğini geç tv karşısına uzan onu çok tınlama 🤣
kukuliiiii İşte herkeste aynısı olmaz demiştim zaten 😅
kleopatranizzz kanki evlenmeden önce yaptı diye mi adam istemiyor ne alaka dmdkdk evlenmeden öncede libidosu düşüktür ama az birlikte olduğu için anlamamistir belki 🥲 bende eşime diyorum o zamanlar sanki daha istekliydin dilinden düşmezdi falan doyir şimdi hep elimin altindasin her istediğimde ulasabiliyorum o yzden sık sık dile getirmeye gerek duymuyorum demişti. Hani bunu anlarım ama yeni evliyken bu kadar ara normal mi ya adam daha taze evli 🥲🥲🥲 yani konunu alakası ile baglastiramadim adamın libidosunu🙃
HurremSultan eşime diyorum o zamanlar sanki daha istekliydin dilinden düşmezdi falan doyir şimdi hep elimin altindasin her istediğimde ulasabiliyorum o yzden
İşte tam olarak bunu demek istemiştim,buna birde libido eksikliği eklenirse bu son kaçınılmaz
( herkeste aynı olmayacağını da demiştim)
kleopatranizzz hala konuyla alakasıni anlamadım 😂😂 libido bu yani kalktı mı durur mu dkdkdksk
HurremSultan Nisaliyken gayet iyiydik diyince bende cinsellik yaşıyorlar sandım, e hiç yaşamayanla 1 yıllık evli çiftler aynı mı? Kalktı mı durmaz cjfjfjjfjf
kleopatranizzz dkdkdkkd durmazz😁😁😁🔥😂