perimasali802_ lanjalee ben öyle değilim işte ya bilmiyorum anlatım zaten sana kuzum ben şuan bile huzursuzum ufacık bir sorunda bile kaybolmak istiyorum bu huyumu sevmiyorum ya 🥺 Birden gitseydim daha çok meraklandirirdim diye düşündüm o yüzden yazdım
lanjalee perimasali802_ seni anlıyorum ! 😘 toparlan bi an önce , çocuklarının sana ihtiyacı var , gerisini boşver 🍀
HurremSultan perimasali802_ bebeğim benim insani insandan başkası yormuyor ✨🥲 o güzel.kalbin hiç solmasın 🌺
perimasali802_ HurremSultan ne güzel dedin vallahi artik insanlar dan Soğudum ne kadar az o kadar huzur ♥️
perimasali802_ belladonna çok teşekkür ederim bellam ♥️ Kafam çok karışık oyle bir durumun içindeyim varya uyku bile uyuyamıyorum dünden beri o yüzden birden gitim
Elmasekeri perimasali802_ ah perim yaa ne oldu sana kim sıktı senin canını böyle 🥺gitme lütfen biz varız burada sana destek oluruz anlatırsan dinleriz Umarım canını sıkan şey herneyse bir an önce çözülür seni burada görememek çok kötü😭😣😫
perimasali802_ Elmasekeri sorunlarım tam çözülürse iyi olacağım bu saatten sonra da gözümü actim zaten artık 🫂 Biliyorum anlatsam hepiniz derdime ortak olursunuz ama lüzumsuz olan insanları konuşmayı pek sevmiyorum
Elmasekeri perimasali802_ herzaman dinlemeye ve destek olmaya hazırım canım 🙏 Dilerim tüm sorunların tamamen çözülür. Ve çok daha iyi olursun kimsenin canını sıkmasına müsade etme sen çok değerlisin 💐💐❤️❤️
perimasali802_ Elmasekeri canımsın sen ya çok teşekkür ederim 💗 amin inşallah bu saatten sonra çok şeyler değişti bnde o yüzden sadece kendim için çabalıyorum💐
Elmasekeri perimasali802_ en güzelini yapıyorsun canım sana senden başkası hak ettiğin değeri veremez 🫶💐❤️