Elmasekeri perimasali802_ en güzelini yapıyorsun canım sana senden başkası hak ettiğin değeri veremez 🫶💐❤️
HurremSultan perimasali802_ birde öncesinde heo ben libido yüksekliği yaşarım.ama eşimle aramiza heo birşeyler girer ve birlikte olamayız her ay sasmiyor😂😂😂
perimasali802_ HurremSultan 😂kız seninde şansın hee acaba sen hep söylendiğin için oluyor olabilirmi 😂
Elmasekeri HurremSultan kör talih gösteriyor ama vermiyor sana canım 🤣🤣🤣azdırıp azdıtıp ortada bırakıyor 😅🫣
HurremSultan perimasali802_ kanka valla bilmiyorum ama yanıyorum yani dkdkkd sabah hiç canım istemiyor düşün ağrım var ilk günüm eşim sarıldı arkamdan hemen bana geldiler dkdkkd dedim nolur bırak işleri daha fazla zorlastirma😂😂😂😂
perimasali802_ HurremSultan yahaha 😂 Canim ya n’olacak bu halin Ona göre kendini ayarlasan yada ne bileyim eşin is saatlerini değiştirse 🤣
HurremSultan perimasali802_ valla hayat bana oynuyor 😂😂 birde eşim her sinirimi napalim yani yapamadik işte falan diye ona bağlıyor boğasim geliyyyy😂
perimasali802_ HurremSultan sakın olun sakın olun 😂 seks için kavga etmeyin aman aman 😁 Kız şaka bir yanada gerçekten niye ya çok tuhaf bir çiftsiniz heee
HurremSultan perimasali802_ valla tuhafiz ama çok seviyoruz birbirimizi çok zorluktan geçtik ama çok şükür bu günümüze 🎀 birde ben agrasif bir insanim dilim biraz şey dkdkdk o.yuzden esimm hemen olayların önünü almaya çalışıyor
perimasali802_ HurremSultan tam bir Hürrem karakterisin sen 😁 Hep daim olsun sevginiz canim benim 💐 İlişkiniz iyise güzelse çok takılma derim Önemli olan tadını almak 🔥 Sivri dillim benimmm ♥️
HurremSultan perimasali802_ keşke Hürrem kadar akıllı olsam😂😂 herşeyi dilime vurmasamdkskkd Hürrem sulumandan cekiniyordu bende o yok keşke biraz cekinsem bazen eşime üzülüyorum 😂
perimasali802_ HurremSultan ah keşke bnde öyle olsaydım bende kocamdan çekiniyorum bazen 😂 Bir aslan gibi kükreyesim geliyor Bendede dil var ama işte azıcık daha olsa fena olmazdı Yalnız Hürrem baskaydi ya 💗