• Cinsellik
  • Beraber duş almak nasıl keyif verir

Hanımlar merhaba biz eşimle 4 senedir evliyiz ilk başlarda eşim birlikte duşa girmek isterdi zaman geçtikçe isteği kalmadı en son ilk hamileligimde birlikte duşa girmiştik o zamanda ben yapamayıp ağlamıştım ondan sonra birdaha eşim birlikte duşa girmek istemedi şimdi 2 aydır ayrıyız Eylül 1 inde kavusucaz ben tekrar duşa girmek onu etkilemek istiyorum bazı sıkıntılar yaşadık herseye sıfırdan başladık her istediğimi yapıyor sürekli güzel sözler söylüyor o yüzden bende onu mutlu etmek istiyorum oral yok ilişki sırasında bunun dışında fikir verirmisiniz

kizatasozu eşim oral istemiyorum beraber duş almayı da sevmiyor ilk basta çok istiyordu birlikte duş almayı geçen işte mesajlaşırken gelince beraber duş alırız dedim o da beraber duş almak güzel degilki dedi

denizinanne o duşa girsin siz arkasindan girin önce bi kese aton bişey yokmis gibi sonra ellesmeye başlayın orda işi pişirin çıkın off ne güzel senaryo 😅😅yaşandı..

piyangobileti ne denk geliyomu anlamadım? arayı açarsan ilişki kısa sürer zaten. Uzun suruceginden eminsen yatak odasında başlayın bikac dakika sonra banyoya gidin orda devam edin sonra düşün içine girin suyu acincada daha iyi oluyo

piyangobileti oluyo tabiki duş alaniniz cokmu küçük bizim dusa2 kişi rahat giriyo her pozisyon olmuyo ama sadece dogy yapabiliyoruz ondanda razıyım zaten en sevdiğim eğer banyo küçükse koridorda fln yapın ne bilim lavaboya otur öyle içine girsin hicmi film izlemedin kız 🙈

gizo00 benim içimde ne cevherler vardaaa keşfedilmemiş Cevherler 😅😅😅😅😈

denizinanne Bayılırım banyoda yapmaya daha sabah yaptım 😂 Girin beraber suyu hafif açın üstünüze birbirinizi köpürtün oynaşın biraz cilve yapın😍 bizim banyomuz geniş yere uzandığımız bile oluyor ama alanınız küçükse Doggy veya domalma pozisyonunda yapabilirsiniz çıkan seslerle falan acayip iyi oluyor en son da birbirinizi izleyerek duş alıp çıkın arkasından buz gibi bi içecek ohh mis

elizyaa evet öyle diyorum da arada da çok fark yok ki en fazla 13 14 cm vardır benimki beceriksiz galiba 😂

kizatasozu beraber izlemek gibi bir bok yemiştim 2 defa 😂 eski evimizde banyo çok büyük değildi duşakabin yoktu denedik olmamıştı lavabo kenarında ona yer yoktu şimdiki evimizde duşakabin jakuzi tarzında ama hiç denemedik sadece bir kere ben lavaboya uzandım doggy pozisyonunda denedik bana hiç hijyenik gelmedi 😂

piyangobileti offf 🔥🔥 kız daha ne istiyon temizlenir illa yap gitsin jakuziye beraber girin suyun içinde yapın denizde yapanlar nasıl yapiyoo