kizatasozu piyangobileti filmi izledikten sonra eşinde değişiklik oldumu filmdekileri fln dusunuyolai acaba ben izlesemmi acaba diyorum da ordakileri düşünüp bana gelicekse keserim onu
piyangobileti kizatasozu yok olmadı zaten Çinli gibi bir liseli kız vardı öyle Rus Ukrayna değildi çirkin bir şeydi 😃 sadece bana bak ne güzel domaliyor sen de öyle yap gibisinden şeyler söyledi o kadar
kizatasozu gizo00 al bendende o kadar eski ben o kadar atesliydimki hergun isterdim herşeyi yapardım ama şimdi istek fln bırakmadı bende bu koca
denizinanne sananee bizim banyoda baya büyük duşa kabinde bile ikimiz uzanabiliriz duşta bir sefer doggy yapmayı denemiştik ama yapamamistik
TombulHatun piyangobileti ayakta doggy gibi düşün olabildiğince eğil gerisini eline bıdak dizlerini kırmadan eğil ama
kizatasozu denizinanne kız çok kolay nasıl yapamadin eşin ayakta sen yerden bişey alcakmis gibi eğil iste
_OceanLove denizinanne evet ya su daha kaygan yapar derseniz asla yapmaz 😂 ayıptır söylemesi sen zevk alınca zaten sulanıyorsun içine kolayca girebilir veya parmağıyla aralayabilir
denizinanne kizatasozu valla canım belki o zaman hamileyimdir diye yapamadım zaten yapamadım diye ağladım sonrada birdaha birlikte duş almadık eşim çok üzüldü ben ağlayınca
kizatasozu denizinanne ah canım göbeğin çıkmışsa yapman zor olmuştur doğru şimdi eşini sasirtabilirsjn engel yok 😊
_OceanLove denizinanne güzel bir duş hazırlamak, banyoyu güzel kokularla doldur ve hoş bir şarkı açabilirsin Allah her daim güzel günler nasip etsin ❤️
denizinanne _OceanLove ya birtek bende mi öyle bilmiyorum suyun altında olduğumuz zaman islanamiyorum kendim